не лупај парите за џабе ако си во Македонија. 90% од женските го користат за бустање на егоКратко прашање
Вие што користите тиндер и сте земале premium/platinum 12 или 6 месеци ја повлекува цела сум одеднаш или секој месец?
*За другар прашувам
Ко фросе (редовна на тиндер) на стефан и на крај заврши со овча лој и wc без тоалетна хартија кај козоебачите.не лупај парите за џабе ако си во Македонија. 90% од женските го користат за бустање на его
Мислам дека целата сума одеднаш ти ја повлекува. Не се лажи да го купуваш.Кратко прашање
Вие што користите тиндер и сте земале premium/platinum 12 или 6 месеци ја повлекува цела сум одеднаш или секој месец?
*За другар прашувам
Може да се каже дека важи за пошироко од МКне лупај парите за џабе ако си во Македонија. 90% од женските го користат за бустање на его
Генерално, да. Во УСА пример hookup културата е на доста високо ниво. Таму ако си играч 90% ќе го омрсиш мачорот. Кај нас и не е толку популарен а и онака секој се знае со секој. Така да, џабе потрошена енергија.Може да се каже дека важи за пошироко од МК, од искуство на милиони дечки што споделуваат искуства ... не само тиндер, сите дејтинг апс.. буст за женско его, гратис внимание за било која жена во секое време кога и е потребно ... а тоа знаеме е доста често , секои 5 минути хаха .
Е треба труд за да им пишеш на 100 женски и да кликнеш 50000 лајка. Свака ти част.Иако изгледа шантраво и глупаво од искуство може да кажам дека тиндер функционира. Успеав за да имам 3 врски за 2 години и последнава ми е година дена оди ок и во добар правец. Треба само трпение и внимателност немам дадено ни денар на апликацијата сликите ми беа катастрофа, а и онака немам што посебно да покажам и се наоѓаа пак девојки. Но треба да пишеш на 100 и да кликенше 50000 лајка и да се справуваш со многу дефектни но после филтрирање ќе излезе некоја ОК. Женско искуство е друго тоа неможам да кажам.
Јас сум задоволен но треба труд и мислење.
Не за џабе викаат: „Не клецкаат убавите, туку упорните“Е треба труд за да им пишеш на 100 женски и да кликнеш 50000 лајка. Свака ти част.