не лупај парите за џабе ако си во Македонија. 90% од женските го користат за бустање на егоКратко прашање
Вие што користите тиндер и сте земале premium/platinum 12 или 6 месеци ја повлекува цела сум одеднаш или секој месец?
*За другар прашувам
Ко фросе (редовна на тиндер) на стефан и на крај заврши со овча лој и wc без тоалетна хартија кај козоебачите.не лупај парите за џабе ако си во Македонија. 90% од женските го користат за бустање на его
Мислам дека целата сума одеднаш ти ја повлекува. Не се лажи да го купуваш.Кратко прашање
Вие што користите тиндер и сте земале premium/platinum 12 или 6 месеци ја повлекува цела сум одеднаш или секој месец?
*За другар прашувам
Може да се каже дека важи за пошироко од МК , од искуство на милиони дечки што споделуваат искуства ... не само тиндер, сите дејтинг апс.. буст за женско его, гратис внимание за било која жена во секое време кога и е потребно ... а тоа знаеме е доста често , секои 5 минути хаха .не лупај парите за џабе ако си во Македонија. 90% од женските го користат за бустање на его
Генерално, да. Во УСА пример hookup културата е на доста високо ниво. Таму ако си играч 90% ќе го омрсиш мачорот. Кај нас и не е толку популарен а и онака секој се знае со секој. Така да, џабе потрошена енергија.Може да се каже дека важи за пошироко од МК , од искуство на милиони дечки што споделуваат искуства ... не само тиндер, сите дејтинг апс.. буст за женско его, гратис внимание за било која жена во секое време кога и е потребно ... а тоа знаеме е доста често , секои 5 минути хаха .
Е треба труд за да им пишеш на 100 женски и да кликнеш 50000 лајка. Свака ти част.Иако изгледа шантраво и глупаво од искуство може да кажам дека тиндер функционира. Успеав за да имам 3 врски за 2 години и последнава ми е година дена оди ок и во добар правец. Треба само трпение и внимателност немам дадено ни денар на апликацијата сликите ми беа катастрофа, а и онака немам што посебно да покажам и се наоѓаа пак девојки. Но треба да пишеш на 100 и да кликенше 50000 лајка и да се справуваш со многу дефектни но после филтрирање ќе излезе некоја ОК. Женско искуство е друго тоа неможам да кажам.
Јас сум задоволен но треба труд и мислење.
Не за џабе викаат: „Не клецкаат убавите, туку упорните“Е треба труд за да им пишеш на 100 женски и да кликнеш 50000 лајка. Свака ти част.