Ska Maniac
Бараба
Инаку и синиот кит на почетокот беше интернет челинџ...Од каде ли им истекнуваат лудиве работи да ги прават.
Трагедија во Белград: 10 годишно момче се обесило снимајќи Тик Ток предизвик
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку и синиот кит на почетокот беше интернет челинџ...Од каде ли им истекнуваат лудиве работи да ги прават.
Трагедија во Белград: 10 годишно момче се обесило снимајќи Тик Ток предизвик
два различни акаунта продаваКако за пет дена изгуби 2000 фоловери? И дали е поефтина цената без изгубени следачи?
dva razlicni akaunti se nisto ne e izgubeno, tie sto gi interesira moze da me kontaktiraat vo poraka, ti gledaj si ja tvojata rabota...Како за пет дена изгуби 2000 фоловери? И дали е поефтина цената без изгубени следачи?
Не драпај. Едно вирал видео ти треба и оп одма 100k + следбенициdva akaunti se, ne e nisto izgubeno, nema potreba da se sekiras
Автоматски споено мислење:
dva razlicni akaunti se nisto ne e izgubeno, tie sto gi interesira moze da me kontaktiraat vo poraka, ti gledaj si ja tvojata rabota...
Gledaj si tvoja rabota. Sto ne e jasno tuka. Imas problem resi si go ne me zamaraj so tvoive glupi replikiНе драпај. Едно вирал видео ти треба и оп одма 100k + следбеници
Не се љути одма бе Дени. Колку го дааш акаунтот?Gledaj si tvoja rabota. Sto ne e jasno tuka. Imas problem resi si go ne me zamaraj so tvoive glupi repliki
нов тик ток предизвикМногу ретардација има по тик токов, човек ќе оглупави цел ден да е на тоа нешто. Не знам дали сум толку назаден па не ги сваќам работиве али увидов дека не е за мене ова.
Секоја ваква видео социјална мрежа зависи што ќе гледаш. И на Јутјуб има ретардација ама бираш што ќе гледаш.Многу ретардација има по тик токов, човек ќе оглупави цел ден да е на тоа нешто. Не знам дали сум толку назаден па не ги сваќам работиве али увидов дека не е за мене ова.