TikTok

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како за пет дена изгуби 2000 фоловери? И дали е поефтина цената без изгубени следачи?

dva akaunti se, ne e nisto izgubeno, nema potreba da se sekiras
Автоматски споено мислење:

Како за пет дена изгуби 2000 фоловери? И дали е поефтина цената без изгубени следачи?
dva razlicni akaunti se nisto ne e izgubeno, tie sto gi interesira moze da me kontaktiraat vo poraka, ti gledaj si ja tvojata rabota...

dva akaunti se, ne e nisto izgubeno, nema potreba da se sekiras
Автоматски споено мислење:

dva razlicni akaunti se nisto ne e izgubeno, tie sto gi interesira moze da me kontaktiraat vo poraka, ti gledaj si ja tvojata rabota...
Не драпај. Едно вирал видео ти треба и оп одма 100k + следбеници

После објавување на видео, колку време активно ќе излегува видеото на for you page (fyp)? 24 или 48 часа?

Многу ретардација има по тик токов, човек ќе оглупави цел ден да е на тоа нешто. Не знам дали сум толку назаден па не ги сваќам работиве али увидов дека не е за мене ова.

Многу ретардација има по тик токов, човек ќе оглупави цел ден да е на тоа нешто. Не знам дали сум толку назаден па не ги сваќам работиве али увидов дека не е за мене ова.
Секоја ваква видео социјална мрежа зависи што ќе гледаш. И на Јутјуб има ретардација ама бираш што ќе гледаш.
Е сега тоа што некој ретардирани тик ток видеа се доста гледани и на врвот видливи за секој тоа е ужасот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom