The X-Files

• Креатор на темата Креатор на темата Toecutter
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна. Таман да ми попуни време до Game of Thrones S6.

Не им кажувајте на Црноризец и Зоте за серијава, ќе мислат документарец е. :D

Мене баш првата епизода ми беше јалова со доста лоши дијалози, но тоа и очекував со оглед дека требаше првава епизода да ја искористат да ја поврзат дупката од 14 поминати години, можеше и полошо да биде.
Втората епизода беше одлична, потсетува на класичните митолошки епизоди од оригиналниот серијал.

Штета што Винс Гилиган е премногу зафатен за да биде вклучен во проектов.

Ја пред некои два месеци ја завршив комплетно и сега нова сезона.:love:
Првата епизода ми се допадна многу, интересни ми беше и овој новиов Тед О Мали е харизматичен лик. Втората е веќе класика и си гази! Многу малце бе 6..

Ja sakav drug pristap da imat, nesto ko Prva epizoda.
Sakam da hejtam.

Ama pa... si ima smek pak. Ko guilty pleasure. :kruna:

12417644_957489607622106_8669828084979108687_n.jpg

Abe sakam da napisham neshto ubavo, ama ne biva... Edvaj ja cekav, ama ispadna deka ne bilo isto da ja gledas pred desetina godini i sega. Golemo razocaruvanje, na momenti mislev deka se zezaat, ova moze komotno vo zanrot komedija da go stavat. Za zal, toa e. I want to believe.

Ова беше срамна епизода. Изгледа оние на почеток надуваните ја правеле. Стар Трек од 1960 година се посериозни и подобри од X-Files 3 епизода во 2016 година.

Ме потсеќаше на сериине кои идат на Sy-Fy со чудовишта во гумени костими и лоши ефекти ама пак во исто време ми беше интересна. Парадокс? =/

Втората епизода од овие 3 ми беше најдобра.

WTF..Оваа не им требаше..3 епизода никаква..

Трета епизода е убедување на мулдер дека сеуште пости натприродното, бидејќи самиот претходно кажа дека верува зад целите заебанции што му се дешаваа дека стои владата а не нешто натприродно.

Ocekuev da bidat po povrzani epizodive,prvata vetuvase,vtorata ok,tretata prvite dve minuti i prekinav,sranje od serija,ne trebase ni da ja napravat sezonava,ocekuev edno dejstvo

Четвртата со многу подобра атмосфера. Вечер петта излага.

Третава епизода човече...една од најслабите епизоди воопшто во некоја серија. Какви мизерија е она? Каква беше првата а каква третата? Разлика небо и земја. Зошто не направија голема приказна која ќе биде поделена на епизоди, како Fringe на пример? Се убаво почна и место да продолжат со conspiracy theory и со новиот лик (Џеф од Комјунити :D ) тие залетаа на друга страна. Каква е четвртата, пак некој сосема друг, изолиран случај истражуваат? o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom