Мене баш првата епизода ми беше јалова со доста лоши дијалози, но тоа и очекував со оглед дека требаше првава епизода да ја искористат да ја поврзат дупката од 14 поминати години, можеше и полошо да биде.
Втората епизода беше одлична, потсетува на класичните митолошки епизоди од оригиналниот серијал.
Штета што Винс Гилиган е премногу зафатен за да биде вклучен во проектов.
Ја пред некои два месеци ја завршив комплетно и сега нова сезона.
Првата епизода ми се допадна многу, интересни ми беше и овој новиов Тед О Мали е харизматичен лик. Втората е веќе класика и си гази! Многу малце бе 6..
Abe sakam da napisham neshto ubavo, ama ne biva... Edvaj ja cekav, ama ispadna deka ne bilo isto da ja gledas pred desetina godini i sega. Golemo razocaruvanje, na momenti mislev deka se zezaat, ova moze komotno vo zanrot komedija da go stavat. Za zal, toa e. I want to believe.
Ова беше срамна епизода. Изгледа оние на почеток надуваните ја правеле. Стар Трек од 1960 година се посериозни и подобри од X-Files 3 епизода во 2016 година.
Трета епизода е убедување на мулдер дека сеуште пости натприродното, бидејќи самиот претходно кажа дека верува зад целите заебанции што му се дешаваа дека стои владата а не нешто натприродно.
Ocekuev da bidat po povrzani epizodive,prvata vetuvase,vtorata ok,tretata prvite dve minuti i prekinav,sranje od serija,ne trebase ni da ja napravat sezonava,ocekuev edno dejstvo
Третава епизода човече...една од најслабите епизоди воопшто во некоја серија. Какви мизерија е она? Каква беше првата а каква третата? Разлика небо и земја. Зошто не направија голема приказна која ќе биде поделена на епизоди, како Fringe на пример? Се убаво почна и место да продолжат со conspiracy theory и со новиот лик (Џеф од Комјунити ) тие залетаа на друга страна. Каква е четвртата, пак некој сосема друг, изолиран случај истражуваат?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.