The X-Files

• Креатор на темата Креатор на темата Toecutter
  • Време на започнување Време на започнување
Не реков дека ти си напалена тинејџерка, туку дека ликовите се така одбрани да бидат бендисани од цела една старосна категорија. Од друга страна ја имаме неатрактивната Скали, и смотаниот Фокс Мoлдер, кој гo викаат spooky.:)
Абе не рече, ама алудираше на тоа. Те осетив.:D Ама нема врска не ми е проблем мене што имаме различни мислења за Супернатурал се додека на темава делиме исти импресии за X-Files.

И според мене, Скали е права милфица, неоткриен талент, што би рекол Калински, небрусен дијамант. А Мулдер е све само не смотан. Може е изгубем, ама поради генијалност.

Абе не рече, ама алудираше на тоа. Те осетив.:D Ама нема врска не ми е проблем мене што имаме различни мислења за Супернатурал се додека на темава делиме исти импресии за X-Files.

И според, Скали е права милфица, неоткриен талент, што би рекол Калински, небрусен дијамант. А Мулдер е све само не смотан. Може е изгубем, ама поради генијалност.

Смотан е Молдер во серијата, кога се однесува до меѓучовечките идноси. Претпоставувам дека Духовни тебе те асоцира на Хенк Муди, па затоа го немаш моментот на смотаност.

А Скали не е убава и атрактивна по ниту еден вредносен систем за кој јас знам.

:D

Смотан е Молдер во серијата, кога се однесува до меѓучовечките идноси. Претпоставувам дека Духовни тебе те асоцира на Хенк Муди, па затоа го немаш моментот на смотаност.

А Скали не е убава и атрактивна по ниту еден вредносен систем за кој јас знам.

:D

Контраш:P Ама ипак си у право, може и правам у себе фузија помеѓу Хенк и Мулдер па затоа ми е океј и навикнат.:icon_mrgr:
А за Скали, карат чемо се. Јебазовна фаца има.:X3:

Мора да ја гледате The Fall, не е сај фај, али е драма у пм....многу јака серија.

Со Скали (Андерсон) во во главна улога.

Мора да ја гледате The Fall, не е сај фај, али е драма у пм....многу јака серија.

Со Скали (Андерсон) во во главна улога.

И во темана за општа дискусија за ТВ серии гледам ја фалиш. Обавезно ќе ја ѕирнам после X-Files; нема промашај кога ти препорачуваш нешто:love:

Иначе на FOX или FOX life (ги мешам, па не ми текнува точно на која беше) ја даваат серијава, по 4 епизоди на ден (мислам), така да носталгичари навалете. Ја чат-пат кога ќе ја начекам ја гледам.

Го спомна некој Духовни? :D

едит: Нормално дека е спомнат, х-фајлс е темава, ја мислев општи дискусии е :eek: Псај ме збуни со предлогот... Епа кога сме тука, не ми е гледана ама најверојатно ова е наредната серија што ќе ја гледам...

12347798_934481149922952_6109290659968740041_n.png

Од денеска почна повторно да се емитува X-FILES, и после првата изгледана епизода можам да кажам дека продолжениево ќе биде екстра добро.

Се плашев да не испадне срање, само за гледаност и кеш ама воодушевен сум од почетокот. Се надевам ќе тераат вака!

Го доловија истиот амбиент од серијалот... Ја мислев после 14-15 год ќе биде некој Up to date срање али не, се држат до митологијата, Прва епизода беше страшно натрпана што е логично пошто сакаа за 45 минути да ја претставата серијата на новите генерации и во исто време да го продолжат тајмалјнот од старите сезони.
Меѓутоа вторава е осетно подобра. Standalone а сепак врзано за самиот lore ...уште само 4 епизоди... :(

Mene vtora pak ne mi napravi kejf, sakam da izbegat malku poveke od sablonot. Prvata me voodusevi tho.
Kako I da e, bi gledal uste 9 sezoni da snimat!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom