Дека мн малку епизоди беа.. Да беа 24 епизоди како другите сезони ке беше друга приказна.
Бај д веј убаво што продолжуваат со приказната што се влече од првата сезона..
Супер сезона, ме потсети на детството кога со нетрпене чекав да ги гледам на локалната телевизија.
Мистерија, тероии на заговор, хумор, и што уште не се рецепт за одлична серија.
Критика е само тоа што се 6 епизоди.
Не ми е јасно дали ќе ја продолжат или толку беше???
Јас ги немам изгледано новите епизоди од последната десетта сезона, меѓутоа за оние од 90-тите имам замерка, секоја сезона има 20+ епизоди и по извесен период стануваат премногу репетитивни и безидејни. Овие новите, како што напишав не сум ги изгледал, ама се сомневам дека постои некоја значајна разлика споредено со тие од 90-тите. Мојот совет за тие што планираат од почеток да ја гледаат The X-files е да ги гледаат само епизодите од 'alien mythology arc.'. Останатите се fillerепизоди и ќе направат многу брзо да ти се здосади целата серија и да ја баталиш целосно. Од 'alien mythology arc.' вкупно се 69 епизоди, вклучувајќи ги и последните две од десеттата сезона. Тука ги имате редоследно сите епизоди од 'alien mythology arc.'.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.