The X-Files

• Креатор на темата Креатор на темата Toecutter
  • Време на започнување Време на започнување
Серијата е одлична туку сезоната за мене беше катастрофа,очекував многу повеќе.

Дека мн малку епизоди беа.. Да беа 24 епизоди како другите сезони ке беше друга приказна.
Бај д веј убаво што продолжуваат со приказната што се влече од првата сезона..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Супер сезона, ме потсети на детството кога со нетрпене чекав да ги гледам на локалната телевизија.
Мистерија, тероии на заговор, хумор, и што уште не се рецепт за одлична серија.
Критика е само тоа што се 6 епизоди.
Не ми е јасно дали ќе ја продолжат или толку беше???

Од Fox најавија дека ќе се врати The X-files со нови 10 епизоди уште во април, ама тука не е постирано.

‘The X-Files’ Coming Back Again For New Event Series Next Season

Јас ги немам изгледано новите епизоди од последната десетта сезона, меѓутоа за оние од 90-тите имам замерка, секоја сезона има 20+ епизоди и по извесен период стануваат премногу репетитивни и безидејни. Овие новите, како што напишав не сум ги изгледал, ама се сомневам дека постои некоја значајна разлика споредено со тие од 90-тите. Мојот совет за тие што планираат од почеток да ја гледаат The X-files е да ги гледаат само епизодите од 'alien mythology arc.'. Останатите се filler епизоди и ќе направат многу брзо да ти се здосади целата серија и да ја баталиш целосно. Од 'alien mythology arc.' вкупно се 69 епизоди, вклучувајќи ги и последните две од десеттата сезона. Тука ги имате редоследно сите епизоди од 'alien mythology arc.'.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom