The Walking Dead

Многу млака епизода. Керол глувци бркаше цела епизода. :facepalm:

Многу млака епизода. Керол глувци бркаше цела епизода. :facepalm:
Од претходниот линк:
The backlash from fans against the bonus episodes is likely coming from a misunderstanding of both the intent of these episodes and just how difficult filming during 2020 was. To fill the void between seasons, the series got creative and took the time to explore some beloved characters in a more in-depth way that they may not have had the privilege to during a regular season, where there is heavy pressure to move the series forward in every episode. Because The Walking Dead heavily prioritized the safety of their cast and crew, fans now have the chance to enjoy these six unique bonus episodes.

Добро почна ваљда нема да ја усерат и оваа сезона

Кај ја наоѓате? На 1377x.to не ми дава резултати :(
Ах, на 1337x.to ја дава, овие бројкиве стално ми се мешаат :)
Јас стара школа сум, од замунда слегнувам :ROFLMAO:

Кај ја наоѓате? На 1377x.to не ми дава резултати :(
Ах, на 1337x.to ја дава, овие бројкиве стално ми се мешаат :)
На rarbrg torrents, или симни стремио одма ги имаш коа ќе искочат на било кој сајт

Вторава епизода добра али клифхенгерот ја направи топ. (y)

Ми падна жал за момчето што го оставија во вагонот, Меги рече немаме доволно муниција да ги потепаме сите тие зомби позади него, а после мораа да се соочат со нив :(

Ми падна жал за момчето што го оставија во вагонот, Меги рече немаме доволно муниција да ги потепаме сите тие зомби позади него, а после мораа да се соочат со нив :(
спојлер, стави ознака друг пат :)

Инаку излезе и третата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom