The Walking Dead

Јас мислам дека бета малку забега и се соживе со зомбињата и тоа као он да ги слуша. Мислам дека тоа сакаа да прикажат како забега човекот и почна да зборува со зомбињата.

Јас мислам дека бета малку забега и се соживе со зомбињата и тоа као он да ги слуша. Мислам дека тоа сакаа да прикажат како забега човекот и почна да зборува со зомбињата.
Исто мислам и јас. Како и Алфа да му збори што да прави и сл.

Gledavte teaser za World Beyond?
ehej odamna , ona jutre trebase da iskoci po standard , ama deka virus i e odlozena za kraj na godinu kako i 16 ep od Walking Dead . Inace spored mene interesno ke bidne ss ovija 3 Circles . Mozda i ke glumi Andrew Lincoln ama toj e moja predpostavka

ehej odamna , ona jutre trebase da iskoci po standard , ama deka virus i e odlozena za kraj na godinu kako i 16 ep od Walking Dead . Inace spored mene interesno ke bidne ss ovija 3 Circles . Mozda i ke glumi Andrew Lincoln ama toj e moja predpostavka
Koga kje bide premierata za poslednata epizoda od ovaa sezona?

Filmovi da ne znaes kd treba da iskociv?
A ima li gi nekoj stripovi od tuj procitano

Како што знам , филм треба да искочи 2021 втора половина на годину , а за стрипови тешко некој да ги има читано од туј

Se znae li sega koga kje izleze poslednata epizoda od ovaa sezona?
Мислам ме...некаде имаше дека ќе биде како евент, или по завршувањето на Fear the walking dead, или пред почетокот на новата сезона..

The Walking Dead Officially Ending With Season 11

Последната 11-та сезона ќе се емитува есента 2021, и ќе има 24 епизоди, поделени на два пати по 12, или три пати по 8.

The Walking Dead Launching Daryl and Carol Spinoff Show

По завршувањето на 11-тата сезона, ќе прават спиноф за Дерил и Керол. Ќе почне со емитување веројатно на почетокот на 2023.

The Walking Dead: A Rick Grimes Movie is Still on the Way

Филмот за Рик Грајмс е сеуште во план, најверојатно во 2023.

The Walking Dead: New Anthology Spinoff Series Headed to AMC

Нова антологска серија во универзумот на The Walking Dead.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom