The Walking Dead

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Јас мислам дека бета малку забега и се соживе со зомбињата и тоа као он да ги слуша. Мислам дека тоа сакаа да прикажат како забега човекот и почна да зборува со зомбињата.

Член од
20 октомври 2005
Мислења
314
Поени од реакции
136
Јас мислам дека бета малку забега и се соживе со зомбињата и тоа као он да ги слуша. Мислам дека тоа сакаа да прикажат како забега човекот и почна да зборува со зомбињата.
Исто мислам и јас. Како и Алфа да му збори што да прави и сл.

TRICKO

LEGEND
Член од
2 јули 2019
Мислења
416
Поени од реакции
326
Gledavte teaser za World Beyond?
ehej odamna , ona jutre trebase da iskoci po standard , ama deka virus i e odlozena za kraj na godinu kako i 16 ep od Walking Dead . Inace spored mene interesno ke bidne ss ovija 3 Circles . Mozda i ke glumi Andrew Lincoln ama toj e moja predpostavka

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
ehej odamna , ona jutre trebase da iskoci po standard , ama deka virus i e odlozena za kraj na godinu kako i 16 ep od Walking Dead . Inace spored mene interesno ke bidne ss ovija 3 Circles . Mozda i ke glumi Andrew Lincoln ama toj e moja predpostavka
Koga kje bide premierata za poslednata epizoda od ovaa sezona?

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
202
Filmovi da ne znaes kd treba da iskociv?
A ima li gi nekoj stripovi od tuj procitano

TRICKO

LEGEND
Член од
2 јули 2019
Мислења
416
Поени од реакции
326
Како што знам , филм треба да искочи 2021 втора половина на годину , а за стрипови тешко некој да ги има читано од туј

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Se znae li sega koga kje izleze poslednata epizoda od ovaa sezona?
Мислам ме...некаде имаше дека ќе биде како евент, или по завршувањето на Fear the walking dead, или пред почетокот на новата сезона..

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
The Walking Dead Officially Ending With Season 11

Последната 11-та сезона ќе се емитува есента 2021, и ќе има 24 епизоди, поделени на два пати по 12, или три пати по 8.

The Walking Dead Launching Daryl and Carol Spinoff Show

По завршувањето на 11-тата сезона, ќе прават спиноф за Дерил и Керол. Ќе почне со емитување веројатно на почетокот на 2023.

The Walking Dead: A Rick Grimes Movie is Still on the Way

Филмот за Рик Грајмс е сеуште во план, најверојатно во 2023.

The Walking Dead: New Anthology Spinoff Series Headed to AMC

Нова антологска серија во универзумот на The Walking Dead.

Kajgana Shop

На врв Bottom