Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто мислам и јас. Како и Алфа да му збори што да прави и сл.Јас мислам дека бета малку забега и се соживе со зомбињата и тоа као он да ги слуша. Мислам дека тоа сакаа да прикажат како забега човекот и почна да зборува со зомбињата.
ehej odamna , ona jutre trebase da iskoci po standard , ama deka virus i e odlozena za kraj na godinu kako i 16 ep od Walking Dead . Inace spored mene interesno ke bidne ss ovija 3 Circles . Mozda i ke glumi Andrew Lincoln ama toj e moja predpostavkaGledavte teaser za World Beyond?
Koga kje bide premierata za poslednata epizoda od ovaa sezona?ehej odamna , ona jutre trebase da iskoci po standard , ama deka virus i e odlozena za kraj na godinu kako i 16 ep od Walking Dead . Inace spored mene interesno ke bidne ss ovija 3 Circles . Mozda i ke glumi Andrew Lincoln ama toj e moja predpostavka
Не се знае. Нека заврши хаосов прво.Koga kje bide premierata za poslednata epizoda od ovaa sezona?
Brej. A odvaj cekav da vidam sto kje se sluci vo finaleto.Не се знае. Нека заврши хаосов прво.
Brej. A odvaj cekav da vidam sto kje se sluci vo finaleto.
Pa zarem tolku ne mozea za uste edna epizoda......![]()
ehej odamna , ona jutre trebase da iskoci po standard , ama deka virus i e odlozena za kraj na godinu kako i 16 ep od Walking Dead . Inace spored mene interesno ke bidne ss ovija 3 Circles . Mozda i ke glumi Andrew Lincoln ama toj e moja predpostavka
Мислам ме...некаде имаше дека ќе биде како евент, или по завршувањето на Fear the walking dead, или пред почетокот на новата сезона..Se znae li sega koga kje izleze poslednata epizoda od ovaa sezona?