The Walking Dead

Затоа и сите проблеми настануваат. Што се укотвуваат на едно место и се трудат да изградат општество. Па кој ќе биде лидер, па ќе се појави негативец што ќе сака да ги пороби, итн. Кога би иделе од место на место, не би настанувале такви драми, но би било поризично за нивниот живот. Реално, најпаметно би било кога би стигнале до океан и од тука со брод би заминале на остров.

Последно уредено:
Затоа и сите проблеми настануваат. Што се укотвуваат на едно место и се трудат да изградат општество. Па кој ќе биде лидер, па ќе се појави негативец што ќе сака да ги пороби, итн. Кога би иделе од место на место, не би настанувале такви драми, но би било поризично за нивниот живот. Реално, најпаметно би било кога би стигнале до океан и од тука со брод би заминале на остров.

Ако веќе сакате реално освен може на почеток, по краток период би се воспоставил некаков ред прилагоден на новите услови. Со вакви зомбиња сигурно светот не би отишол толку за нигде како што е прикажано во серијава. Сигурно ќе има нови правила и нови прописи, повеќе населби кои што ќе бидат со физички огради, но по некое време верувам дека и ќе има и власт и струја и сите основни работи на модерната цивилизавија.

Паузирав малце откако ја изгледав првата, па вчера и денес ги догледав и се вратив у тек. Интересно заврши последната, јако ќе биде Христос и Корал да ги глеаме ко тандем.

fVChsL0.jpg

уште не ми се верува дека цела епизода и ја посветија на Тара....и човече колку лошо изглуми ауууууу!

барем да ги покажеше тоа големите :цицки:

Преку кур од ваквите епизоди. Навистина се размислувам да прекинам да ја гледам серијава.

Причитав негде најслаб рејтинг имале во последните неколку години и не е ни чудо со епизодиве. Јас ќе ја изгледам до крај седма сезона, а потоа адио керида.
Го отупеа со Сурвајвориве, а можеа со една граната уште во прва епизода да ги разнесат пола од оние курајбери што им го попречуваа патот. Имаа повеќе гранати, една искористија и толку, демек немале муниција. Оној со тигарот и Исус ми се интересни ликови од новиве, али преку глава од тоа темпо што го вртат. Тамам ќе утепат некој негативец се појавува нов што ги ебава 20 епизоди, па ќе го убијат, па нов и се исто. Никаков знак за разрешување на целата зомби апокалипса.

Најискрено, првпат од кога ја гледам серијата почнав да размислувам да ја прекинам, вакви епизоди се тотално непотребни, особено за еден лик кој буквално никој не го интересира, едно беше кога имаше елизода само за Дерил или за Бет, ама за оваа дебелава лезбејка не треба повеќе од 15 минути да се потрошат а не цела епизода.

1 не ја надгледувај темава
2 престани да ја гледаш серијава
3 профит

Причитав негде најслаб рејтинг имале во последните неколку години и не е ни чудо со епизодиве. Јас ќе ја изгледам до крај седма сезона, а потоа адио керида.
Го отупеа со Сурвајвориве, а можеа со една граната уште во прва епизода да ги разнесат пола од оние курајбери што им го попречуваа патот. Имаа повеќе гранати, една искористија и толку, демек немале муниција. Оној со тигарот и Исус ми се интересни ликови од новиве, али преку глава од тоа темпо што го вртат. Тамам ќе утепат некој негативец се појавува нов што ги ебава 20 епизоди, па ќе го убијат, па нов и се исто. Никаков знак за разрешување на целата зомби апокалипса.
И во стриповите најмногу простор им е дадено на Survivors, чинам преку 50 броја се со нив и Ниган. Дури и се уште се присутни, во новиве броеви, иако не се во преден план вече. Очекувај уште мнооогу, мноооооооооогу епизоди со нив. ;)

И во стриповите најмногу простор им е дадено на Survivors, чинам преку 50 броја се со нив и Ниган. Дури и се уште се присутни, во новиве броеви, иако не се во преден план вече. Очекувај уште мнооогу, мноооооооооогу епизоди со нив. ;)
Не ми е муабетот тоа дека се многу присутни, туку дека едно те исто го тераат веќе седум сезони, нема никакво мрдање од почетокот, нема некое разрешување на ситуацијата, само штанцаат епизоди.

Женско мини општество оуу јеааа! Амазонки. :aplauz:
И замислете „дебелите лезбејки“ да бидат тие што ќе му ја расплачат мамата на Неган, па да ви ги видам тогаш фацињата.
Ама не, ми мириса дека сите екипи што ги дадоа досега ќе се здружат против него.
giphy.gif

многу негативни критики по интернет и меѓу публиката. Си заслужија вакво касапење продуцентите/режисерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom