The Walking Dead

Кончено најдов време да ја почнам новата сезона. Можеби беше најдобра епизода евер ама не може бе такви работи да се даваат на тв, ептем грозно и психопатски. Страв ќе ми е да искочам надвор утре, ќе мислам цело време како има некој лудак кој ја гледал епизодава и чека негде да ми е разбие тиквата.
Немаше шанси да му ја пресече раката на Карл, ептен ќе забегаа во психопатски правец тогаш. Подобро нека го утепат нормално од колку да гледам како некој татко му ја сече раката на своето дете.
Тоа не смеат да даваат на ТВ, а HBO можат да даваат брат и сестра како имаат секс пред мртвото тело на нивниот инцестоиден син...

Дерил се спремал за бегство? Јак мид очекувам ...

Мислам дека Спенсер ќе го свирнат сега..

Едит: И на крај ќе има реунион, како и секоја сезона.

Мислам дека Спенсер ќе го свирнат сега..

Едит: И на крај ќе има реунион, како и секоја сезона.
Лани ама реунион имаше. Реунион и пол. Скоро реуниониште!

Слабо за mid-season финале, очекував нешто појако. Барем свирнаа два ептен глупи ликови, не се трпеа повеќе.

Биче жустро во иднина, се најавува борба, башка кај што знаат сега и кај им е седиштето на Saviors. Сега сигурно ќе бараат помош и другите групи, Езикиел, жените во шумата.

Добра епизода, дефинитивно најинтересна после првата од оваа сезона.
Се измеѓу прилично лошо,со тек по некој светол момент.

Како и да е,следната полусезона имам мноооооогу големи очекувања. Очекувам акција секоја ебана епизода и според тоа што прикажаа од следната полусезона нема да можам да го дочекам февруари.

#штоесонинџата
шоубо си се насмевнаа сите на крај
се збраа, сеа со дерил ќе коваат добар план... победнички чекореа
ниган створење у пм, ќе биде јако кога ќе го оффнат

Глупа епизода, влечеа 45 минути, едвај се случи нешто, сега ќе прават план до крај на сезона, во финалето ќе се обидат нешто да направат и толку.

од финалето не очекувам премногу затоа што ниган психопатов незнам како ке реагира кога ке ми кажат дека дерил избегал.... сигурно ке претпостави дека се има видено со рик и ке биде исклучително претпазлив така да..... неизвесно е.........

Reunion и подготовка за напад. Добра епизодава. Ова што ќе се спремаат за напад го предвидовме сите.

абе кога треба да искочи епизодава????
MV5BMTczMDk1NDYyMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjE1NDU4MDI@._V1_.jpg

2017~

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom