The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Аууууу Замунда не ми отвара....ќе биде весело ако не ми ја отвора во петок :jaj:

Dietrich

Just a fan...
Член од
12 мај 2010
Мислења
161
Поени од реакции
80
Знае некој од прилика кое време утре ќе излезе последната епизода? Слушнав шпекулации дека ќе излегла петок сабајле... :vozbud:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.566
Поени од реакции
2.784
Па минатиот четврток останав до сабајле и сабајлето околу 6 саат во петокот веќе ја имаше новата епизода така да утре уште од сабајле би требало да биде излезена на торенти и рапид ;)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Знае некој од прилика кое време утре ќе излезе последната епизода? Слушнав шпекулации дека ќе излегла петок сабајле... :vozbud:
Па не се шпекулации тоа, секогаш туогаш испаѓа. Околу 5-6 саатот ја има веќе за симнување на замунда. Ама сега со оглед дека нема замунда ваљда ќе најдеме од некаде за да ја симнеме

Dietrich

Just a fan...
Член од
12 мај 2010
Мислења
161
Поени од реакции
80
Па не се шпекулации тоа, секогаш туогаш испаѓа. Околу 5-6 саатот ја има веќе за симнување на замунда. Ама сега со оглед дека нема замунда ваљда ќе најдеме од некаде за да ја симнеме
Јас, сите епизоди ги симнав преку limewire, и досега сите добри испаднаа... :) па ке пробам сабајле, пред полагање може ќе е излезена, фала иначе...

Н

'Никола'

Гостин
Абе што ти е, има замунда, баш прееска симнав 5 филма.:)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
УАТ ДА ФАААК? сигурни се овие дека епизодава е последна од сезонава???
Што рековме за ТАЈЛЕР - врколак е дефинитивно. Знаев дека таа што го бакна Дејмон не е Елена :vozbud:, не го очекував тоа воопшто барем не на само минутка пред крајот... а знаев дека тоа неможе да биде и несмее да биде Елена
... ама ебате сценаристите све да им **** како можеле вака да ја финишираат сезонава. Очекувајте пеколно јака втора сезона :vozbud: Леле Бониии
колку јако суштество стана, сега топ не ја тепа а па камо ли вампири :)

него ако некој се прашуваше како
Џереми
ќе преживува денски... епа ете му прстен
во куњата

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
пооппопопооппо каков финиш ! дали има некој инфо кога ке почне да се прикажува сеасон 2 ?:D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Ајде по ред да идам: Damon makes me laugh, Damon makes me cry!
I am a vampire !Whats ur excuse for beeng here?:pos2: Ама кога му го видов изразот на лицето додаека Чиче Џон ја убиваше Ана ми навреа солзи. Плус отиде и кај Џереми за да му се извини и се понуди да помогне. А Кетрин?:vozbud: веднаш знаев дека тоа не е Елена! Во еден миг му кажува на Стефан, дека го сака, а потоа се бакнува со Дејмон :nenene::nenene:
You cant fool me! бони стварно станала мадафака бе! Ако ништо друго она што нагаѓавме бар за Тајлер погодивме

за 2 сезона: почнува почеток/ средина на септември. А во јули почнуваат да ја снимаат.

--- надополнето ---

УАТ ДА ФАААК? сигурни се овие дека епизодава е последна од сезонава???
Што рековме за ТАЈЛЕР - врколак е дефинитивно. Знаев дека таа што го бакна Дејмон не е Елена :vozbud:, не го очекував тоа воопшто барем не на само минутка пред крајот... а знаев дека тоа неможе да биде и несмее да биде Елена
... ама ебате сценаристите све да им **** како можеле вака да ја финишираат сезонава. Очекувајте пеколно јака втора сезона :vozbud: Леле Бониии
колку јако суштество стана, сега топ не ја тепа а па камо ли вампири :)

него ако некој се прашуваше како
Џереми
ќе преживува денски... епа ете му прстен
во куњата
Прстенот штити од вампири, не верувам дека ќе му го треба на Џереми.... Чиче Џон I am so sorry for your fingers :pipi:

Н

'Никола'

Гостин
Лелееее бееееееееее. Знаев дека ќе има екстра крај ама вакаааа??????? Зоштоооооо.......Не можам да се помирам. Сакам уште, сакам уштееееее. Не е ферррр. Како е можно ова да ми влези под кожа, не можам да верувам која генијалност ја направија. Десна рака давам за уште да гледам, ама сегаааааа, не во септември. Не можам да пишувам повеќе, пред една минута ја догледав, уште сум во шок, да се смирам некој саат, ќе напишам после нешто со ладна глава. И да, одам да пијам пиво да се смирам......

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
I’m here to eat cotton candy and steal your girl.:zver: го заборавив ова во претходниот пост:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom