The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Only one is left people:(

Значи и јас како Апокалипто не го очекував тоа дека
Џон е татко на Елена, ама бев сигрен деак и Дамон е заљубен во неа, само прашање на време беше кога ќе се дознае тоа
А за Тајлер не се сголасувам, требаше Стефан да дојде да му помогне за да го дигнат тоа:) Порано мислев дека може да има
врколаци
ама незнам сега баш и не сум нешто убеден во тоа, ама ајде се е можно.
А Бони.....
срам те било, направи одвај да ја чекаме не само следната епизода туку и следната сезона
:)

Н

'Никола'

Гостин
Леле да го видите само трејлеров за наредната, воедно и последна епизода сезонава.. Лудилааа е..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Леле да го видите само трејлеров за наредната, воедно и последна епизода сезонава.. Лудилааа е..
Се решшив трејлери не гледам:) Ќе ги видам најинтересните делови и после нема да биде тоа тоа:) Ќе си почекам фино лепо до петок и здравје воа време у петок си се местам со сончоглед и ќе гледам АТРАКЦИИ :)

Н

'Никола'

Гостин
Се решшив трејлери не гледам:) Ќе ги видам најинтересните делови и после нема да биде тоа тоа:) Ќе си почекам фино лепо до петок и здравје воа време у петок си се местам со сончоглед и ќе гледам АТРАКЦИИ :)
Абе едно минутче е само, на официјалната, колку да ми ја зоврија крвта уште толку. Најавуваат дека ќе биде спектакуларен крај на сезонава, во што не се сомневам ама ич.:wink:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Спојлер во спојлер, тие што неќат трејлери нека не читаат.

Што по ѓавола и станало на Бони бе?? што и значеше - I know who i'm now!?

Инаку доста штур трејлер, ништо не кажале :)

E

elence*$

Гостин
ја ги најдов како е-книги на англиски и планирам да почнам да ги читам наредната недела после колоквиумска:vozbud: ако е некој заинтересиран може да му ги пратам.
Јас ги прочитав првите две, и ја почнав третата... Коментар: се разочарав и ги оставив. Серијава воопшто не ја следи книгата, и верувај доколку би ги следела настаните не ќе станеше толку голем хит. Некако ми е многу банална. Сепак зборуваме за 19 години разлика откако се напишани книгите додека излезе серијата.

Како и да е, се надевам ќе најдам време да ги дочитам ама не со голема возбуденост... Не сакам да ти откривам нешто доколку се решиш да ги читаш, ама не очекувај димнамика и превозбудливи настани. :smir:

Н

'Никола'

Гостин
^Apokalipto, не знам што значеше тоа на ју ноу ху, веројатно дотичниот/та крие многу работи кои допрва ќе се откриваат.:wink:
А за тоа дека спојлерот е краток, мислам дека само го прави исчекувањето поголемо, пецкаат троа и оп, чекајте до четврток.:)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
А за тоа дека спојлерот е краток, мислам дека само го прави исчекувањето поголемо, пецкаат троа и оп, чекајте до четврток.:)
really can't wait:toe:

него се знае нешто за втора сезона? пак да не планираат од септември да почнат?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
really can't wait:toe:

него се знае нешто за втора сезона? пак да не планираат од септември да почнат?
Колку шо имам реазлгедувано по нетов уште немаат ништо објавено кога ќе почне втората сезона, ама не верувам пред септември да биде:(

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Читав нешто на 7/8 септември ќе почеле да ја даваат

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Читав нешто на 7/8 септември ќе почеле да ја даваат
што ке се прави цело лето :(
него да се надеваме дека и во септември ке почне, немој многу да ја одолговлечат :/

Н

'Никола'

Гостин
што ке се прави цело лето :(
него да се надеваме дека и во септември ке почне, немој многу да ја одолговлечат :/
100% е во септември, на официјалната имаа објавено. Само не ми текнува кој датум беше.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
и луѓе идеи за тоа што би можело да се случи во финалето? Ја искрено мислам дека
некој дефинитивно умира. Браќата се безбедни, само некако за Елена не ми е сигурно-можеби во втората сезона ќе ја гледаме како вампирка:vozbud: или пак ќе го убијат Аларик/Мет/Џереми. Тејлор мислам дека има голема шанса да е вукодлак, кај се видело вампири без вукодлаци. Е сега не знам која и е улогата на Бони The Bitch Witch
се надевам нема да остават многу нерешени работи за наредната сезона. Не знам како ќе го истрпиме летото:uvo:

Н

'Никола'

Гостин
Во финалето?? Ххммм...
Јас би одел на варијанта, напаѓаат вампириве, браќава заедно со Аларик се обидуваат да ги спречат, доаѓа Изабел (или пратеници од неа), со таа направата за убивање на вампири, ги испоубиваат сите, и пропратно невини жртви од луѓето. Е сеа, се мислам дека можно е Дејмон да умре во обид да ја спаси Елена (или само ние да мислиме дека е умрен па во втора сезона да се појави повторно).:tv:
Ќе видиме, ова се само мои претпоставки.:wink:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај еве и од мене
Ако се оди според книгите една другарка ми кажа нешто случајно, значи Елена треба да умре и после да се врати ваљда како вампирка. Мислам дека некако рано им е уште сега Елена да ја прават вампирка ама се е можно. Дамон или Стефан нема шанси да умрат, мислам дека они се безбедни. Изабел мислам дека ќе умре, можеби и Аларик, ама многу ќе дојде толку професори да сменат за толку кратко време. Очекувам да има крвопролевање во епизодава, доста тепање меѓу вампириве, нешто слично како 17та епизода мислам дека беше кога Дамон и Аларик без БФФ и отидоа во покољ на вампири :)

Kajgana Shop

На врв Bottom