Н
'Никола'
Гостин
Аууу луѓе, гледајте го трејлерот за 21ва. Да не откривам ништо тука.
Исто и јас мислам така.Во секој случај ќе биде итнересно во петокСакам да земам да прочитам на Википедиа шо ќе се случи понатаму, ама после ќе се изгуби интересното додека ја гледаш епизодатаКетрин да се појави тогаш, а во втората сезона да се врти се околу неа и можеби околу Изабел ако оваа вторава не се појави порано
Ако го погодам и појавувањето на Кетрин можат да ме земат за заедно да ја правиме серијава понатаму
значи стварно се поинтересно и поинтересно станува...А баш ја избрале вистинската актерка за Изабел...едвај чекам да ја гледам епизодатаАууу луѓе, гледајте го трејлерот за 21ва. Да не откривам ништо тука.
А до каде си стасана....до која епизода????значи стварно се поинтересно и поинтересно станува...А баш ја избрале вистинската актерка за Изабел...едвај чекам да ја гледам епизодата
btw ги има некој прочитано книгите?
Коа беше Саемов за книга пред некоја недела, се убив од барање, не најдов ништо. За на друго место не знам дали има.Книгите ги имат во Македонија или потешко?
Јас последната епизода никако да ја гледам.... ај викендов заедно со новата епизода ќе ја гледам
ја ги најдов како е-книги на англиски и планирам да почнам да ги читам наредната недела после колоквиумска ако е некој заинтересиран може да му ги пратам.Коа беше Саемов за книга пред некоја недела, се убив од барање, не најдов ништо. За на друго место не знам дали има.
(важно од Твајлајт растураа, на секој ќош ги имаше)
до 20сум (ве стигнав брзо а?:smir а на youtube го гледав трејлерот за 21.А до каде си стасана....до која епизода????
Инаку книгите мислам дека ги нема никој прочитано, јас само на википедиа шо читнав за нив нешто
И јас ги имам како е-книги, ама не е тоа тоа. После 5 прочитани страни на компјутер почнуваат да ми паѓаат очите.ја ги најдов како е-книги на англиски и планирам да почнам да ги читам наредната недела после колоквиумска ако е некој заинтересиран може да му ги пратам.
до 20сум (ве стигнав брзо а?:smir а на youtube го гледав трејлерот за 21.
Знам како ти било еве 6ти е денес а јас веќе имам потрошено 7 гига:kesa: btw и ја сум freak за вакви теми:smir:И јас ги имам како е-книги, ама не е тоа тоа. После 5 прочитани страни на компјутер почнуваат да ми паѓаат очите.
Иначе браво за брзото гледање на епизодите. Мене ми се случи така прв пат коа ја загледав серијава. Чепкав нешто на нет, и случајно ја видов, па реков дај да ја симнам првата епизода да видам за што се работи, пошто од секогаш ме интересирале вакви теми. И после коа ја изгледав првата, одма ја симнав и втората, па третата итн, едноставно не можев да запрам, и цело време викав ај уште оваа, ај уште оваа, и оп стигнав до 8ма и толку беа излезени тогаш.
Колку што сум информиран, не одат според книгите стрикно. Мислам, Д биг пикчр е тоа, ама дејствието било различно. Не знам колку е точно ова, никој нема пишано што ги прочитал книгите, ова се информации собирани од по нетов.Знам како ти било еве 6ти е денес а јас веќе имам потрошено 7 гига:kesa: btw и ја сум freak за вакви теми:smir:
како и да е, стварно сум воодушевена од серијата. Често ја споредуваат со твајлајт, а не гледам зошто
а за книгите не ми е проблем ке ги читам вакви...многу ме интересира дали серијата веродостојно ги претставува
Реално гледано почетокот на серијава стварно потсеќапе на Твајлт, ама после 4-5 епизода станува многу повозбудливо, многу подруго е од ТвајлајтЗнам како ти било еве 6ти е денес а јас веќе имам потрошено 7 гига:kesa: btw и ја сум freak за вакви теми:smir:
како и да е, стварно сум воодушевена од серијата. Често ја споредуваат со твајлајт, а не гледам зошто
а за книгите не ми е проблем ке ги читам вакви...многу ме интересира дали серијата веродостојно ги претставува
Јас тоа го трубам веќе подолго време, и скоро сигурен сум дека ќе има нешто повеќе од самоинаку незнам дали другите забележаа како се става акцент наи неговата сила, можеби иТајлерќе видиме во финалетоврколаци