The Vampire Diaries

Н

'Никола'

Гостин
Аууу луѓе, гледајте го трејлерот за 21ва. Да не откривам ништо тука.:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Аларик и Дејмон БФФ засекогаш
:back::back:
Ама крајот беше посебна приказна, очекував такво нешто, сега во четврток ќе биде Изабел кажи ми ги тајните:)
П.С. Изгледа дека серијава ја даваат на НОВА хрватската, така нешто видов на википедиа пред некој ден. Значи кој ја има НОВА може слободно од ново да си ги гледа епизодиве:)

Исто и јас мислам така.
Кетрин да се појави тогаш, а во втората сезона да се врти се околу неа и можеби околу Изабел ако оваа вторава не се појави порано:)
Во секој случај ќе биде итнересно во петок:)Сакам да земам да прочитам на Википедиа шо ќе се случи понатаму, ама после ќе се изгуби интересното додека ја гледаш епизодата:)
Ако го погодам и појавувањето на Кетрин можат да ме земат за заедно да ја правиме серијава понатаму:)

Н

'Никола'

Гостин
Ако го погодам и појавувањето на Кетрин можат да ме земат за заедно да ја правиме серијава понатаму:)
Па не дека не се очекуваше.:) Али супер во секој случај.:wink:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Аууу луѓе, гледајте го трејлерот за 21ва. Да не откривам ништо тука.:)
значи стварно се поинтересно и поинтересно станува...А баш ја избрале вистинската актерка за Изабел...едвај чекам да ја гледам епизодата:vozbud:

btw ги има некој прочитано книгите?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
значи стварно се поинтересно и поинтересно станува...А баш ја избрале вистинската актерка за Изабел...едвај чекам да ја гледам епизодата:vozbud:

btw ги има некој прочитано книгите?
А до каде си стасана:)....до која епизода????

Инаку книгите мислам дека ги нема никој прочитано, јас само на википедиа шо читнав за нив нешто:)

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Книгите ги имат во Македонија или потешко?
Јас последната епизода никако да ја гледам.... ај викендов заедно со новата епизода ќе ја гледам

Н

'Никола'

Гостин
Книгите ги имат во Македонија или потешко?
Јас последната епизода никако да ја гледам.... ај викендов заедно со новата епизода ќе ја гледам
Коа беше Саемов за книга пред некоја недела, се убив од барање, не најдов ништо. За на друго место не знам дали има.:toe:
(важно од Твајлајт растураа, на секој ќош ги имаше):tapp:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Коа беше Саемов за книга пред некоја недела, се убив од барање, не најдов ништо. За на друго место не знам дали има.:toe:
(важно од Твајлајт растураа, на секој ќош ги имаше):tapp:
ја ги најдов како е-книги на англиски и планирам да почнам да ги читам наредната недела после колоквиумска:vozbud: ако е некој заинтересиран може да му ги пратам.

А до каде си стасана:)....до која епизода????

Инаку книгите мислам дека ги нема никој прочитано, јас само на википедиа шо читнав за нив нешто:)
до 20сум (ве стигнав брзо а?:smir:) а на youtube го гледав трејлерот за 21.
:vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
ја ги најдов како е-книги на англиски и планирам да почнам да ги читам наредната недела после колоквиумска:vozbud: ако е некој заинтересиран може да му ги пратам.

до 20сум (ве стигнав брзо а?:smir:) а на youtube го гледав трејлерот за 21.
:vozbud:
И јас ги имам како е-книги, ама не е тоа тоа.:) После 5 прочитани страни на компјутер почнуваат да ми паѓаат очите.

Иначе браво за брзото гледање на епизодите.:) Мене ми се случи така прв пат коа ја загледав серијава. Чепкав нешто на нет, и случајно ја видов, па реков дај да ја симнам првата епизода да видам за што се работи, пошто од секогаш ме интересирале вакви теми. И после коа ја изгледав првата, одма ја симнав и втората, па третата итн, едноставно не можев да запрам, и цело време викав ај уште оваа, ај уште оваа, и оп стигнав до 8ма и толку беа излезени тогаш.:)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
И јас ги имам како е-книги, ама не е тоа тоа.:) После 5 прочитани страни на компјутер почнуваат да ми паѓаат очите.

Иначе браво за брзото гледање на епизодите.:) Мене ми се случи така прв пат коа ја загледав серијава. Чепкав нешто на нет, и случајно ја видов, па реков дај да ја симнам првата епизода да видам за што се работи, пошто од секогаш ме интересирале вакви теми. И после коа ја изгледав првата, одма ја симнав и втората, па третата итн, едноставно не можев да запрам, и цело време викав ај уште оваа, ај уште оваа, и оп стигнав до 8ма и толку беа излезени тогаш.:)
Знам како ти било :) еве 6ти е денес а јас веќе имам потрошено 7 гига:kesa: btw и ја сум freak за вакви теми:smir:
како и да е, стварно сум воодушевена од серијата. Често ја споредуваат со твајлајт, а не гледам зошто:toe:
а за книгите не ми е проблем ке ги читам вакви...многу ме интересира дали серијата веродостојно ги претставува:pipi:

Н

'Никола'

Гостин
Знам како ти било :) еве 6ти е денес а јас веќе имам потрошено 7 гига:kesa: btw и ја сум freak за вакви теми:smir:
како и да е, стварно сум воодушевена од серијата. Често ја споредуваат со твајлајт, а не гледам зошто:toe:
а за книгите не ми е проблем ке ги читам вакви...многу ме интересира дали серијата веродостојно ги претставува:pipi:
Колку што сум информиран, не одат според книгите стрикно. Мислам, Д биг пикчр е тоа, ама дејствието било различно. Не знам колку е точно ова, никој нема пишано што ги прочитал книгите, ова се информации собирани од по нетов.:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Реално гледано почетокот на серијава стварно потсеќапе на Твајлт, ама после 4-5 епизода станува многу повозбудливо, многу подруго е од Твајлајт:)

Н

'Никола'

Гостин
Ова станува се подобро и подобро. И уште еднаш одлично склопена еизода, со многу неочекувани пресврти.
Сепак, Џон е таткото на Елена, баш како што и очекував. Но Дејмон заљубен во неа??? Е тоа не го очекував. И да, Бони, you little bitch, што направи.:) Ја направи серијата уште поинтересна.

Епа дечки, уште една епизода останува, па после долгото лето, во Септември втората сезона.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ау ау ау, кој адреналин го има во последниве неколку епизоди, ама особено во оваа, е за мене неочекувано ми беше
џон да биде таткото на елена
инаку... се знаеше дека Дејмон е затрескан во Елена и тоа јако, сега само се докажа :vozbud: ќе биде хаос во последнава епизода со оглед на тоа како
Бони изигра со сите
инаку незнам дали другите забележаа како се става акцент на
Тајлер
и неговата сила, можеби и
врколаци
ќе видиме во финалето :)

Одвај ја чекам наредната епизода, и да... ме изненади загриженоста на
родителите за ќеркичката

Н

'Никола'

Гостин
инаку незнам дали другите забележаа како се става акцент на
Тајлер
и неговата сила, можеби и
врколаци
ќе видиме во финалето :)
Јас тоа го трубам веќе подолго време, и скоро сигурен сум дека ќе има нешто повеќе од само
вампири во серијава
:wink:

Иначе, финалево на сезонава очекувам да биде спектакуларно.

Kajgana Shop

На врв Bottom