The Killing

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Прашај го Io Sono Interista он ќе ти одговори на тоа прашање...

Стварно не ја гледаше? :D
Донев дали ти се допаѓаше крајот на прва сезона ?

Мене ми беше добра таа епизода, а прочитав ногу хејт за неа. Дали заради тоа што е финале а не се открива убиецот не знам. И јас ја гледав како тебе 2те сезони одеднаш

Па знаев дека нема да се открие убиецот во прва сезона и очекувано ми беше. А и вака кога ги гледаш одеднаш, не смета баш. Да ја гледав епизода по епизода....незнам.

Иначе сега ја изгледав втората сезона, третата се симнува и малце ме збунивте дека ми рековте имала феноменален крај, па сега не знам дали уште како крај си ја рачунате втора сезона или третата уште подобро завршува. Ќе видиме :D
Втора сезона е крај. Енд оф стори.

Па знаев дека нема да се открие убиецот во прва сезона и очекувано ми беше. А и вака кога ги гледаш одеднаш, не смета баш. Да ја гледав епизода по епизода....незнам.
Јас го знаев и убиецот пред да почнам да ја гледам

Нишо не сум читал од то се што сте изнапишале, ради спојлери. Толку многу ме страв од истите, шо еве сеа ви пишам покриен со ќебе, нуму да ме познаете, па да ми ја сполните по прајват.:нинџ:

Бидна пилотот. Најмногу од се ме бендиса метаболизмот на музиката. Додуша ми ја дизбалансира малку секрецијата на сивоќа кон дарк, али ми го сотре и целулитот таму кај шо се таложат чувствата. Ми напрае и некој окер немир пропратено со редукција на дишењето.

Крикот на таткото е издркан у прав момент. Тежината која ја осетив кратер ми напрае у мојов пивски стомак! :(

Линден, не е да речиш да си облизиш усни од шо е секси. Не! Машка паца, со два броја поголеми кошули и засукани ракави, али ми влева некоја сигурност. Не брини, дада е тука.
Клецачот и ме нервира нешо. Не можам да објаснам, али ме нервира.

Партнерот, демек излезен од рикот на улицата, само ја избрал добрата страна? Бетон фраер, али типувам дека ќе ја плесни Линден, нели?

Многу бајата, досадна и дежаву ми е на почеток таа приказната со градоначалникот ебачиште, али ај да видам до кај се спремни да идат.

Камерчето милина. Како го циркумизира кадарот на време, астралната проекција која ми ја нуди, како лизгаше по косата од која се цедеше животот мх,мх,мх...

Ме уби и реума од дождот. Шо се дош че падвит?

Прашањата се реторички Io Sono Interista и Zlatikevichius, аман!

Тргнав некако. Се надевам дека серијава ќе биди мојот нов наркотик.

Прашањата се реторички Io Sono Interista и Zlatikevichius, аман!

Гајле ми е!
Партнерот, демек излезен од рикот на улицата, само ја избрал добрата страна? Бетон фраер, али типувам дека ќе ја плесни Линден, нели?

Немаш појма од ништо. Не гледаш стереотипизирана серија, не заборавај!
Многу бајата, досадна и дежаву ми е на почеток таа приказната со градоначалникот ебачиште, али ај да видам до кај се спремни да идат.

Само гледај. ;)
Ме уби и реума од дождот. Шо се дош че падвит?

Не реума, има ишијас да добиеш до крај!
Тргнав некако. Се надевам дека серијава ќе биди мојот нов наркотик.
Фајнали! Епа аирлија нека е!
Forrest Gump, и нека не те лажа' брат: The Killing има само две сезони. Се друго е фарса!

Не знам за тоа. Ја во моментов ги гледам одново првите две сезони, а после, чинела-не чинела, ја почнувам третата, па ќе реферирам. ;)

Мене супер ми беше третава сезона. Во еден ден ја изгледав, добри нови ликови. Го задржаа истиот квалитет (y)

Само што ја завршив третата сезона, откако претходно по втор пат ги изгледав првите две, и морам да кажам:

Io Sono Interista, ич да не те лажел некој да ја гледаш. Дефинитивно The Killing заврши со перфектното финале на втора сезона! Крај на приказната!

Немам многу време за обемно да објаснувам зошто мислам така, само ќе кажам дека овде 10-тата епизода е врв! Единствената во која го имаше емоционалниот набој кој беше дел од атмосферата цело време низ првите две сезони, со исклучок можеби на моментот со
смртта на Bullet.

Шо си играм глупи август у темава со монолозиве, ама морам да си прашам: еден нула шес сум и дали е нормално шо амбиентот до сеа ме потсеќа на Твин пикс и Мистик ривер?

Шо си играм глупи август у темава со монолозиве, ама морам да си прашам: еден нула шес сум и дали е нормално шо амбиентот до сеа ме потсеќа на Твин пикс и Мистик ривер?
Јеп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom