The Killing

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Несакам да звучам негативно, али уште пред 3/4 епизоди се соменвав скоро знаев дека ќе искочи дека убиецот е Skinner, а кога е предвидливо, се знае дека оцената иде малце надоле :(

Од било кој друг аспект беше сосема на место сезона, дури и во споредба со претходните.

Несакам да звучам негативно, али уште пред 3/4 епизоди се соменвав скоро знаев дека ќе искочи дека убиецот е Skinner, а кога е предвидливо, се знае дека оцената иде малце надоле :(

Од било кој друг аспект беше сосема на место сезона, дури и во споредба со претходните.

Како се сомневаше? Кој беше хинтот шо те натера така да веруваш? Цело време не беше ни суптилно нагласено. Дури и кастингот за Скинер беше таков да не беше ни малку сомнително дека таква фаца баш за шеф на полиција би испаднал тоа што е. Баш ме интересира шо е то шо те наведе да се сомневаш.

Разбирам дека ова е таква серија и ја играат таа карта шо секој би можело да е виновен на крај, ама сепак ни на крај памет не ми падна до последнава дупла епизода дека баш би излегло така ко шо излезе.

Неколку пати беше во кадар, во сомителни ситуации со жена му во станица, водеа некој чуден разговор незнам дали памтиш, после и кога кажаа дека убиецот е полицаец, бев 100% сигурен и ми се расипа финалето, не скроз али значително.

Мислам дека оваа сезона не само што се работеше за откривање на убиецот, туку темата беше за применувањето на смртната казна, а тоа Питер Сарсгард го одглуми феноменално. Немав баш време да пишувам во детали, но 10тата епизода ме отепа на крајот. Значи до толку беше јака... А за финалево да не зборувам, папапа... чиста десетка, мене тензијата и атмосферата и се ми беа нешто неверојатно, морам да ги гледам пак овие епизоди. :cuc::cuc::cuc:

п.с. Питер Сарсгард на твитер https://twitter.com/petersarsgaard

The Killing' canceled by AMC (again)

"The Killing" was initially canceled after its second season back in July 2012 but was later un-canceled after a strong Season 3 pitch from creator Veena Sud. However, now Deadline reports that the show has been canceled again, despite a rather strong offering in its third season.

In a statement, network AMC says, "We have made the difficult decision not to move forward with a fourth season of 'The Killing.' We want to thank our great partners at Fox Television Studios, creator Veena Sud, an extraordinary cast and the dedicated fans who watched.

"Fox Television Studios is extremely proud of all three seasons of 'The Killing.' We're especially gratified to have orchestrated a unique deal with AMC for season three that included a bold partnership with Netflix. While we would have loved to produce a fourth season for AMC, Ftvs is immensely grateful to everyone involved with this moving series: our brilliant cast, »

http://www.imdb.com/news/ni56164244/

Прво Futurama, а сега и The Killing. Добро па како можеа?
Барем воопшто да ја немаше третава сезона, и покрај тоа што беше одлична. Така барем ќе беше серија која што заврши на најдобар можен начин после две сезони. А вака...

Јас па сакав зимото да ја гледам, каков крај има трета? Недовршен или завршува без клифхенгер?

Си играат играчки овие со нас...

Од кај ми е познат овој црниот, професорот што е? Никако да ми текне :D

Иначе сега ја изгледав втората сезона, третата се симнува и малце ме збунивте дека ми рековте имала феноменален крај, па сега не знам дали уште како крај си ја рачунате втора сезона или третата уште подобро завршува. Ќе видиме :D

Иначе сега ја изгледав втората сезона, третата се симнува и малце ме збунивте дека ми рековте имала феноменален крај, па сега не знам дали уште како крај си ја рачунате втора сезона или третата уште подобро завршува. Ќе видиме :D

Прашај го Io Sono Interista он ќе ти одговори на тоа прашање...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Донев дали ти се допаѓаше крајот на прва сезона ?

Мене ми беше добра таа епизода, а прочитав ногу хејт за неа. Дали заради тоа што е финале а не се открива убиецот не знам. И јас ја гледав како тебе 2те сезони одеднаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom