The Killing

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ме потсети на епизодата кога го бараше син и. Многу досадна, само првите сцени со куклата ми беа многу добри. Барем се завршни како што сакав.

Си има квалитет и оваа сезона ама не е тоа тоа ко претходната... ми фали Стен, жена му, сестрата, политиката...
Мене најјак момент ми беше "Holder don't open the trunk".

Си има квалитет и оваа сезона ама не е тоа тоа ко претходната... ми фали Стен, жена му, сестрата, политиката...
Мене најјак момент ми беше "Holder don't open the trunk".

Мене пак ич не ми фали политиката. Многу поинтересно ми е подземјето, како и затворскиот живот.

Доообри, добри.
Се насетуваше некако ова, мораше да се случува нешто саат и пол, ама ова на крај не го очекував.

tumblr_lt7w5nqYRt1r4okpoo1_250.gif

INTENSITY! Уште сум под импресии, ќе пишам пак покасно.

Уопште не ми се допадна финалето.

3-4 часа не ме подмрдна серијата, ги гледав заедно. 10та беше апсолутен врв!

Иако доста прашања не беа одговорени им оставам простор тоа да го спојат во наредната сезона. Мене ми се допадна многу финалево. Во типично нивен стил ни пружија ептен добра вожна низ цела сезона и ова беше ко шлаг на торта со сите тие пресврти. Ако не ја осетивте напнатоста во последниот пола сат, не знам шо да речам. Буквално бев ко Clay Davis од гифот погоре на последната сцена. Some Se7en shit right there.

И сега се молам за потврда за 4та.

И јас чекам потврда за 4та. :vozbud:

Самошто, финалето беше со мал милион дупки. Класичен холивудски трилер на крај испадна. Јес да беше напнато како two friends who are about to do it.
Мене серијата/сезонава пак ми беше (меѓу) врв годинава, засега. До претпоследната епизода не се подмрднав, следев како животот да ми зависи од тоа.
Линден и Холдер се надминаа кој што сака нека каже. На еден момент се мислев дали има боље cop пар. ОТВОРИЈА со глумата.
Додајте на ова Булет и Реј.. шта речи.. опака вожња беше сезонава..

Мислат да се ебат Линден и Холдер? Или само мене сафра ме фаќа од нереализираната енергија помеѓу нив? :D Или нема такво нешто, а јас трипам?

Инаку и по ова финале, ми останува меѓу омилените серии. Атмосферата и глумата и оваа сезона ... морници.

Атмосферата и глумата и оваа сезона ... морници.

Ретко да се начека ова во модерниве или сите пост-twin peaks серии. Апсолутно ништо може да се дешава, а времето лета исполнето со тотално уживање.

Шта се Линден/Холдер сексот тиче, искрено се очекуваше некој љубовен клише заплет, и мило ми беше што не тргнаа во тој правец. А и прекрасно ми ги срушија сите очекувања кога Холдер беше на дното и неспретно се чукнаа во лејките, овој бидејќи во обид на пуштање. Дури смешно ми беше и цела тензија за мене исчезна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom