The Killing

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Ја почнав и јас денес. Изгледав Пилотот и втората (нели споени)

Има потенцијал да ми биде интересна. Многу потенцијал. Само ме нервира шо е во ебаниот Сиетл. Мрачно, врнежливо, тмурно. Англија али пута 2. Цело време попуштав brightness на плеерот за да видам шо се дешава, зашто у темници како да слушам радио емисија

Мене тоа ми ја направи серијата 5 пати подобра, допринесе за помистеризона, депресивна, и мрачна атмосвера, несекојдневно и уникатно, атмосвера што одговара на онаа во семејството на Роузи, и одлично го отсликува дејствието на серијата, ја прави по реална.

А за тоа дека не си гледал ништо, мониторот ти suck-а, sorry. Oвде нема никаков проблем :D

Мене тоа ми ја направи серијата 5 пати подобра, допринесе за помистеризона, депресивна, и мрачна атмосвера, несекојдневно и уникатно, атмосвера што одговара на онаа во семејството на Роузи, и одлично го отсликува дејствието на серијата, ја прави по реална.

А за тоа дека не си гледал ништо, мониторот ти suck-а, sorry. Oвде нема никаков проблем :D

Абе мониторот ми е нов, не дупи за такви технички работи :D
Не знам, шо знам, може државата Вашингтон и нејзината тмурност, врнежливост, влажност и пошуменост ја мразам заради Твајлајт...

Абе мониторот ми е нов, не дупи за такви технички работи :D
Не знам, шо знам, може државата Вашингтон и нејзината тмурност, врнежливост, влажност и пошуменост ја мразам заради Твајлајт...

Не е битно дали е нов, битно е каков панел има :D

Кое моделче е?

lol забегав :(

Времето ќе биде такво цело време.
Немаше ниту една епизода во која барем еднаш не заврна дожд....ама како што рече Psyside стварно таа атмсфера допринесе за серијата да биде уште подобра.

И јас мислам дека времето, околината ја направи серијата подобра.

8/10
Не е просечна ама не е и којзнае што.
Можеби малку повеќе испреплетена од тоа што треба. Ми се допадна склопот на двете дејствија (убиството и изборите). Holder допринесе доста за мене во серијата. Да не беше он не знам како ќе успеев да ја истрпам неубавата црвена мисирка. Па уште децата во првите неколку епизоди "that hot chick" :facepalm:
Познат сум по фаќање забелешки за најмали работи, и морам да кажам дека ептен ме нервираше начинот на кој одеше Линден, со тоа рачињата глупи... нема везе :D

Она што ми се допадна и што го забележав беа неисфорсираните работи, дијалози, немаше нелогични однесувања на некои ликови како што има во некои други серии дури и во оние подобрите. Едноставно ниту за момент не помислуваш дека е серија.
Also
that stupid bitch cunt fucking whore, ја бутна колата за тој да остане со нејзе? и не ни остана :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom