Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.797
- Поени од реакции
- 49.544
Kolku ... ebano ... dobra ... serija, sega ja zavrsiv, i priznavam, mashka solza imashe na krajot, na edna od poslednite sceni, ne e teshko da se pogodi koja
, ali all in all, prezadovolen sum od serijava i defakto ne i treba uste edna sezona, nema zasto, poenta ke nema toa i samo ke se upropasti vpecatokot od ovie 2 sezoni .
Nema mnogu da ja dolzam sega, mi se spie mi se place, samo ke kazam deka sum preimpresioniran od glumata na Sten, tatkoto na Rouzi, au kako ja odglumi ovaa uloga glumecov, kapa dole, do toj stepen da socustvuvas so nego a znaes deka e serija, film, glumenje e, sto u princip faktot deka apla dopira do gledacot so negovata gluma dovolno govori kako iskinal u serijava, svaka cast.
car.
Isto i duoto glavno dzandarsko e poln pogodok, Holder e zakon.
Ja pred nekoj den ja primetiv serijava na face bene gledam nesto pishal, uz pat i drugar prethodno pa se staviv na forumov, go vidov vovedov na Io i reshiv da i dadam shansa ... i definitivno ne zazaliv.

Nema mnogu da ja dolzam sega, mi se spie mi se place, samo ke kazam deka sum preimpresioniran od glumata na Sten, tatkoto na Rouzi, au kako ja odglumi ovaa uloga glumecov, kapa dole, do toj stepen da socustvuvas so nego a znaes deka e serija, film, glumenje e, sto u princip faktot deka apla dopira do gledacot so negovata gluma dovolno govori kako iskinal u serijava, svaka cast.

Isto i duoto glavno dzandarsko e poln pogodok, Holder e zakon.
Ja pred nekoj den ja primetiv serijava na face bene gledam nesto pishal, uz pat i drugar prethodno pa se staviv na forumov, go vidov vovedov na Io i reshiv da i dadam shansa ... i definitivno ne zazaliv.