The Flash

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ке треба и Arrow да гледам.А штотуку ја баталив :facepalm:.

само мене ли ми станува серијава се потешка и потешка за гледање?

А баш ми беше во план да ја гледам. :facepalm:

Јас ја прекинав Arrow со надеж дека оваа беше поинтересна, ама ќе ја баталам и оваа изгледа. Ова последново со горилите беше дно дна, дете од пет години ќе направеше подобро сценарио.

Најавува напад на градот и си викам којзнае каков хаос ќе напраат напалениве мајмуни, сигурно ќе земат ќе ги ебат Ајрис и Кејтлин па Бери ќе се изнервира коа оно 0 штета у градот, пола гребнатинка немаа овие и средија работа.

Ај неам навика да прекинувам серии и затоа ја глеам и Ароу иначе...

Борбата помеѓу Грод и другата горила е нешто најсмешно што имам гледано последно време.

уште посмешно е кога Грод користи други луѓе за да зборува, и од кога ќе ги ослободи од телепатската врска, си продолжува да си зборува сам, тогаш не му треба никој..:D
и кога дојде војскава на сред град, жив човек нема со километри..

Оти бе толку мизерна ја направија стварно не ми е јасно,без идеја се..Горилата како да ги цртал некој аматер во пеинт..Ми се поврака од воли и од ајрис(не ги пишувам со голема буква оти ми се поврака од нив).Барем за суперхеројски филм има еден куп сценарија и идеи.Серијава стана помизерна и од Ароу.

и од сите спидстери досега, овој Савитар нај мизирен е некако..

Што по ѓаволите беше ова со мјузиклов... гласот "на" Бери буквално ме ежеше од што беше несоодветен, ужас.

ама важно научија важна лекција...Љубов, и сега сите се среќни, се до наредна епизода кога сите пак ќе се скараат и ќе почнат да плачат..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom