The Flash

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека ќе има голем пресврт пак со кој друг ако не, Харисон Велс :D Човекот не го оставија за џабе во серијава, а пошто нели наводно не е научник, која ќе биде неговата улога овде? Тука има нешто јас мислам. :sneaky:

Драко ќе е Алкеми, Велс - Савитар, а тоа од вајбот ќе биди ваљда за во 4та сезона, кај што Сиско и Кејтлин тренираат за против некого...или уште во 3та, небитно...Многу ми е мех сезонава.

Zasea e ocaj ali samo 6 epizodi od sezona kade odat 20+ epizodi..

Savitar ako ne e stvarno nekoj bog ili nesto poise od speedster ili e nedajboze wells - ja ja otkazuem iako prvite dve sezoni bukvalno nisto ne mi zasmeta i uzivam u serijava.

Cx0iOd_WgAEILCT.jpg:large

Туку наредна недела им е кросоуверот, кои денови излегуваат Supergirl и Legends of Tomorrow?

Последно уредено:

Туку наредна недела им е кросоуверот, кои денови излегуваат Supergirl и Legends of Tomorrow?

Не бе, прво killer frost епизода па после crossover-ot. Првата епизода од тоа е во supergirl па flash па arrow и на крај со легендите завршува.

Не бе, прво killer frost епизода па после crossover-ot. Првата епизода од тоа е во supergirl па flash па arrow и на крај со легендите завршува.

Cij ke e crossoverot? Jas samo flash gledam. Sto ke treba da izgledam da sum u tek.

Arrow gledav pred da pocne flash samo za nego i tamu nekade i prekinav. Legends i supergirl na pilotot ostanav, ocaj mi se.

Cij ke e crossoverot? Jas samo flash gledam. Sto ke treba da izgledam da sum u tek.

Arrow gledav pred da pocne flash samo za nego i tamu nekade i prekinav. Legends i supergirl na pilotot ostanav, ocaj mi se.

Од supergirl? Ништо повеќе од тие 4 епизоди не треба. Ваљда.

Епа така де, вечер е Killer Frost (Кевин Смит ја режирал вечерашна епизода), наредна недела кросоувер.
Инаку ваљда ќе треба само тие 4 епизоди да се изгледаат, како шо се пишуваше по нетов заеднички негативец некој ќе имале и ќе ја разработеле приказната во тие 4 епизоди и тука ќе се завршело се во врска со тој кросоувер.

Alchemy maybe? It makes a lot of sense...
Хк пу. Пoдегенски не мoже да биде. Ццц, твист ќе беше aкo џулиaн си е oбичен чoвек. Незнам зoштo ја гледам уште...вoли :facepalm: killer frost :facepalm: бери:facepalm: цискo :facepalm:aјрис:facepalm::facepalm:алхемијата :facepalm: Сaвитaр има дoбaр "стaјлинг". Ефектите за бoрбaтa беа дoбри, другo се е :facepalm: . Писaтели:facepalm: Режисери :facepalm:

Ова со crossover-ot e најглупо нешто. Ај порано правеа само со Arrow заеднички, сега 4 серии, нема смисла да гледаш дури 3 други глупи серии ако пратиш само една.

И мене не ми се допаѓа што почна да има многу тинејџерски однесувања во серијава, ептен никакви ги направија ликовиве, де плачам, де се смеам, сакам моќи - несакам моќи, првите две сезони беа многу подобри на тоа поле. Alchemy и Саватар мене ми се добри негативци за сезонава, посебно Саватар. Ама како што кажа некој погоре ако испадне да е некој човек, ќе биде многу глупо. Подобро да е нешто бог или штознам јас како што рекоа. A Џулиан ќе постане нешто од оние со Аlchemy ваљда и ќе има сигурно некој дуел меѓу него и Бери.

најглупа сцена ми беше каде БОГОТ Савитар малце му пристуде и си избега ко пичка....Килер Фрст автопматски ја направија најмоќниот лик во серијава...ама јбг, тоа е до сценаристите и директорот..

иначе за crossover-ot не мора да ги гледате сите серии за да бидете во тек, приказната ќе се одвивала и ќе завршела во тие 4 епизоди и нема да влијае на останатиот дел од сезоните на сериите.

Вчера беше Supergirl (последните 30 секунди се со Бери џабе ја гледав цела) а Legends of Tomorrow ти се во петок

Значи, crossover-от е по една епизода од секоја серија? Како да ги барам за download-ирање?

Мислам дека од овој Воли Вест одамна немам гледано по очаен лик на ТВ. Патетика и мизерија во движење, како само помина ксатинг овој како глумец, настрана што и ликов му го серат максимално. Ме одвраќа секоја сцена со него од серијава.
А и досега воопшто не сум импресиониран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom