The Flash

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Најако ќе е кога на крајот ќе испадни дека Бери е Саватар ама ај :D

па сигурно е некој од главните ликови...туку претераа и со тие мистерии и откривања, им стана навика секоја сезона, ќе чекаме до предпоследна или последна епизода за шок..

Дај бе нека ја убијат Ирис преку индексот ми е од љубовни срања.

Јас мислам дека Саватар е Рони (некоја негова верзија). Така ми заличи од косата на последнава епизода (језда не мора да значи, знам, малку банално е), башка зошто Кејтлин/Килер Фрост одма кога го виде кој е се согласи да му помогне.

Јас мислам дека Саватар е Рони (некоја негова верзија). Така ми заличи од косата на последнава епизода (језда не мора да значи, знам, малку банално е), башка зошто Кејтлин/Килер Фрост одма кога го виде кој е се согласи да му помогне.
Рони не е спидстер, не може да е тој.

Има видео на yt на неколку фанови со оваа теорија дека Рони е Саватар ама јас уште мислам дека е Бери.

Јас мислам дека е Џулијан сепак ;).
- Нов лик во третата сезона при што не можеше да го смисли Бери да работи покрај него на почетокот.
- Беше Алхеми, како начин да го “спасат“ и внесат во својот тим, каде уште полесно може да ги манипулира. Како така прелесно се “спојуваше“ со Савитар во SpeedForce???
- Ја ослободи Кејтлин за да стане Килер Фрост.
- Прв го пронајде philosopher's stone, од каде најверојатно ја црпи моќта и иако видовме како се уништува истиот, не знаеме дали Џулијан си зел парче за него ;)

Али на некој начин, можда Бери е сепак предизвикувач на сите овие настани поради тоа што го креира Flashpoint поради кој се промени драстично реалноста каква што тој ја знаеше и придонесе на тој начин Џулијан да стане дел од нивниот живот, фактички индиректно Бери го креира Савитар. Затоа и Бери од иднината, со рокерската коса, беше скршен, затоа што дознал како настанал Савитар, индиректно заради неговите постапки ама сепак не го видел директно дека е Џулијан. Од друга страна пак, Фрост го виде кој е, и веднаш “падна“ пред него ;). Не може да е Рони, тој беше огнен тип, нема логика да е тој. :ROFLMAO:

Ама се изнапишав теории...ќе видиме кој е ајде :cool:.

П.С. The philosopher's stone is a legendary substance, allegedly capable of turning inexpensive metals into gold. It was sometimes believed to be an elixir of life, useful for rejuvenation and possibly for achieving immortality. For a long time, it was the most sought-after goal in Western alchemy.

i-am-yu_o_3031853.jpg

Боље објаснување нема. :D

p.s. Јас ништо не мислев, ама добив идеја на 2-3 мин до крајот, коа правеа муабет у ќуќ'та :D

Килер Фрост на слобода, со сите сили се обидуваат да го спречат Савитар да не ја убие Ајрис, а Воли отишол во посета кај девојка му, во друг универзум, да лумпува по дискотеки???? :lolzz::lolzz::lolzz:

во епизода од 42 минути, да вредат само ебани 2 минути....:bravobe::bravobe:

таа што пробуваа да ја убијат, Савитар можеше да ја среди за 2 секунди, ама нема врска, нека оди нека поработи малце Кејтлин.

се ставија во сутиација каде што ништо веќе нема смисла, и целата им е цела сезона да има драми и плачки, за на крај да заврши со некое јако откритие и клифингер!

досега имам само една серија прекинато, ама по се изгледа оваа ќе биде втората!

Фактички до некаде бев во право :D али ова беше јак момент, мора да признаеме. Нема потреба од сосила хејтање, серијата има и добри и лоши моменти али се вкупно гледано како пакет мене ми е сосема ок и штом со нетрпение чекам нова епизода, тоа ми е доволен показател. А и како очекувате 100% доследност во приказната и фактите кога станува збро за сај-фај серија по стрип. Покрај се, мора да признаете дека "I am your father" моментот беше way too cool за да се хејта :drk:

Гледам видеа од реакции на луѓе по youtube за оваа сцена и сите се залепени на екранот и буквално не дишат и се со реакции (y):drk::cuc::icon_mrgr: :rolleyes: I knew it, I knew it! итн...се на се, мене ми е сосема гледлива серијава и баш сакам да видам последни 3 епизоди што ќе се дешава и како и дали воопшто ќе го запрат Савитар и ќе ја спасат Ирис како лик во серијава (се надевам нема :LOL:)

Мене единствено што ме интересира и ќе ме натера да ја доизгледам е прашањето зошто Бери станал Саватар и зошто би сакал да ја убие Ајрис.

Зар не е очигледно. Напорна af e. :D

Најако ќе е кога на крајот ќе испадни дека Бери е Саватар ама ај :D
:coffee:[DOUBLEPOST=1493921345][/DOUBLEPOST]
Мене единствено што ме интересира и ќе ме натера да ја доизгледам е прашањето зошто Бери станал Саватар и зошто би сакал да ја убие Ајрис.
Ќе ти се еби серијата ако ти кажам :D ?

Последно уредено:
ако Савитар е креиран обидувајќи се да го поразат Савитар, како е креиран Савитар на прво место?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom