The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Сезонава е едно 3-4 нивоа подобра од последните 2-3 сезони. Само нека си продолжат со темпово.
Ја па мислим дека ќе биде последна сеедно кој рејтинг ќе го држат

Сезонава од претходните две е далеку подобра. Само она со заедничкиот проект што им беше, некако многу брзо се отарасија. Минатата сезона толку време му посветија, за у оваа само така.. ви треба повеќе време, еј не е проблем, еј супер коа така и готово. Со 3 реченици се реши тоа прашање хаха.

Престанав да гледам после првите три епизоди, дадов простор на други филмови и серии, па сега одеднаш ги изгледав од 4 до 11 епизода.

Ова е стварно одлична сезона. Одамна вака не сум се смеел. Се врати серијава на прав пат, само нека продолжат со ова темпо. Пред да почне сезоната посакував ова да биде последна сезона, ама сега сакам да продолжат барем уште една сезона.

зошто на имдб стои само уште 2 епизоди дека ќе има сезонава, ваљда нема само 15 да се :eek:

giphy.gif

зошто на имдб стои само уште 2 епизоди дека ќе има сезонава, ваљда нема само 15 да се :eek:
Ќе ги дадат после турбо мене ми мириса дека ова е последна сезона по темпото кое се емитува истата.

Хахахахахаа гимнастиката за стигање до бебето :pos:

На толку зафркавање што му удираа на Шели сега мора да се подложат на неговите тактики. Карма ис а бич. :D
Ќе си ја завршат сезоната веројатно со стандардниот број на епизоди, нема шанса уште две да има.

Хахахахахаа гимнастиката за стигање до бебето :pos:

Излезе пофлексибилен од што го мислев. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom