The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Ја почнуваат од 19ти десетта сезона. Јас лично се надевам и последна.

Само мајките може да ја извадат сезоната :D

Па сега уште појачани со на Пени фамилијата. Catey Sagal може комотно да ја посвои Kaley, секаде глумат мајка и ќерка....според досегашните муабети низ серијава шо се вртеа ќе треба и брат и да биде откачен лик.

Мене овие секундарните ликови ми се далеку посмешни. Мајките и Стујард. Од другите, само Шелдон мислам дека секогаш ќе ми е симпатичен за гледање, зашто е Шелдон. :D
Ќе биде океј да ја поминат оваа сезона со нови ликови, чисто да сменат и да ја завршат серијава со некаков фин впечаток. А за друга сезона ич не верувам да снимаат, зашто ќе треба актериве до 2 милиона да соберат по епизода тогаш.

Добро почнаа, макар што со сите семејства заедно, ова требало во 2-3 епизоди да го обработат, колку материјал имаше во епизодава неискористен, до воздух да не можеш да дојдеш од што се смееш.

Добар почеток, само нека тераат вака до крај. Семејството на Пени беше лудница, посебно брат и. Типчето oд 30 Rock баш одговара за улогата. :D

3oriNXerggyyPYxhVm.gif

https://media.giphy.com/media/3oriNXerggyyPYxhVm/source.gif

Не ми се верува дека Ленард и Пени земале за епизодава цел милион долари. За пет кажани реченици, и тоа со мрсна коса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom