The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Шелдон се покажа епизодава. (y) :D
Let's go to the bedroom, remove our clothes, fold them neatly ... :pos:

Хах, многу добро финале.

She's extremely intelligent, just like you.

Unlike you though, she's tall, blonde and used to be an Olympic swimmer. :D

И не ми се верува дека си се спојлерисав од .NFO-то ретардирано. Симнав 1080p именувана DUMBENSION, и сакав да дознаам шо е работава со имево, дали некој ги руга нешто DIMENSION, и внатре што да видам, СПОЈЛЕРОТ од крајот на епизодата!!! :@ ГРР

Јас би рекла каква сезона :)))))) перфекција и финале а и сезоната општо, од заедничкото живеење, преку гироскопот па финалево, надокнади и за 9та што беше мувла.

Јас мислев дека оди да и раскине. :pos:
Пријатно изненадување сепак. За наредна сезона очекувам свадба нели, и бебе за Пени и Ленард.

Се зборуваше одамна за спин оф, пред некое време и официјално читав дека ќе се снимаат епизоди. Јас секако не планирам да ја гледам, а спин оф ко спин оф, има огромни шанси да не успее.

Искина крајот на сезонава. :) Браво за тоа како постојано успеваат да ја одржат серијава гледана. Шелдон и Ејми верени, ова ќе биде интересно. :)

Во следната сезона дефинитивно треба да измислат и нешто интересно за Пени и Ленард. Бебе или што било. Веќе станаа комплетно неинтересни, посебно Пени. Во последно време ми се чини дека е тука само за да пополнува простор.

Да бидам искрен, не ми се допадна новава епизода. Има неколку интересни новости, но нема да ги откривам поради фактот што веројатно и никој сеуште не ја гледал, но не беше нешто посебно добро колку што очекував. Ме радува фактот што наскоро ќе започне нова серија за растењето на Шелдон Купер- јанг Шелдон. Мислам дека трејлерот доста ветува и очекувам да биде одлична, како првите 2-3 сезони на the big bang theory, пред да се затупи со неколку ултра досадни ликови....Иако сеуште сметам дека серијава е топ, и после сиве овие критики. :cool:

Навистина не знам како е возможно после цели 11 години пред камери и по толку заработени милиони, сеуште да не знаеш да глумиш, алудирам на Пени (Кејли). Само јас сметам дека се работи за аматерска глума!? :)

Мене просек ми беше, се насмеав неколку пати, ама ме нервира што го претеруваат laughing track-от

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom