The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Buzz Aldrin на 5-годишно дете:
I've walked on the Moon. What have you done? :pos: Го закопа :pos:

Слабо последнава епизода....не беше ништо посебно.

Гледам многу кењаат на темана за лоши серии за биг бенг.
Искрено...ретко добра сит ком.

Гледам многу кењаат на темана за лоши серии за биг бенг.
Искрено...ретко добра сит ком.
Кењаат оти немаат докторати :pos: се зезам бе....кој е малку од малку поупатен за темите и шегите што ги прават...супер ќе му биде (y)

Кењаат оти немаат докторати :pos: се зезам бе....кој е малку од малку поупатен за темите и шегите што ги прават...супер ќе му биде (y)
Нема врска.....јас сум тапа физика, ама пак ми се закон овие :)
Едино Пени ја разбирам шо зборуе :)

Нема благе везе со памет.
Така се тешат...ај да не кажам.

Хуморот сите го контаат, а работите поврзани со физика пола пола затоа што тоа не е идејата на хуморот.

Хуморот сите го контаат, а работите поврзани со физика пола пола затоа што тоа не е идејата на хуморот.

Е, и тоа како (y)

Слабо стојш со физиката, зато не конташ ;) Не за џабе е омилена серија на сите електраши и други студенти шо учат физика и други природни науки.

Слабо стојш со физиката, зато не конташ ;) Не за џабе е омилена серија на сите електраши и други студенти шо учат физика и други природни науки.
Де бе врска нема ова. Зошто така мислите? Јас знам луѓе што ја гледаат серијава затоа што слушнале дека поради тоа што се електраши ова ќе биде нивната животна приказна. Ама тие што според тебе слабо стојат во физика се кладам дека ги има повеќе како фан база него другите кои контаат, т.е. многу мал дел од фановите. Па кога ќе видиш шегите од физика не се пресудни, убаво кажа члено погоре.

Серијата ги има и двата вида на шеги. Пример, Шелдон ќе направи некоја смешна шега со физика, Пени ќе направи некоја фаца дека не ја сфаќа и ете ти две шеги. Гиковите ќе се насмеат на шегата од физика, а другиве ќе се насмеат на реакцијата на Пени. Затоа и сите ја гледаат серијава, нема една таргет група

Чепкаме чат-пат со сестра ми по старите епизоди и досега на 3-4 пати имам забележано сцени каде со поглед и реплика Ејми ја мерка Пени :icon_lol:

Чепкаме чат-пат со сестра ми по старите епизоди и досега на 3-4 пати имам забележано сцени каде со поглед и реплика Ејми ја мерка Пени :icon_lol:
Секоја втора реплика на Ејми кон Пени е суптилно (или помалку суптилно) пуштање:D

Што беше финтата со крајот на последнава епизода?
Овој ништо не го разбрав шо збореше, а Леонард се згази од смеење

Гледам дека раката на Ејми почнаа да ја покажуваат... добро е... не била толку страшна сообраќајката.
Ејми и Пени одавна си се бестис... епизодата со сликата е прајслес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom