The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Аууууууу ептен ја оправија а мислев дека немаат шанси веќе :)
Многу јака епизода.
Poor Howard :(

Кој ги чепка бе Шелдон и компанија!? Супер си е серијата. Вие па ептен истенчен вкус сте имале....сакате млечно чоколадо да има и ноисет лешник и јагода јогурт и бисквитчиња и се...е па не може...инаку не ми е гледана последнавам, добра а? :D

И која ви е таа Луи?!

Кој ги чепка бе Шелдон и компанија!? Супер си е серијата. Вие па ептен истенчен вкус сте имале....сакате млечно чоколадо да има и ноисет лешник и јагода јогурт и бисквитчиња и се...е па не може...инаку не ми е гледана последнавам, добра а? :D

И која ви е таа Луи?!
Луи е за оние што нејќат мејнстрим серии :D (не мора да е добра, битно да не ја знаат повеќе од 10-12 луѓе)

И ако ја гледаш Луи ќе мораш да напнуваш со тоа на сите можни теми.
Ако успееш некако да ја вметнеш и во фудбалскине муабети, веднаш добиваш плус форумски поени :)
Инаку одамна се немам смеено како на 4тава шо се смеев.
Моментот кога го црташе polish:pos:

Не знам само што е поентата што сите толку почнаа да ја „закопуваат“ серијата. Во кој смисол станала толку лоша? Мене сите сезони ми се константни, во секоја сезона ќе се најдат и добри и лоши епизоди. Можеби причината што сега серијата е „срање“ е бидејќи порано сте ја гледале маратонски додека не сте стигнале до новите епизоди и не сте ги забележувале лошите моменти?

И мене HIMYM што ми стана по малку заморна за гледање кога ја изгледав маратонски 7-мата сезона ми делуваше супер. :) А TBBT е засега единствена серија која морам да ја гледам епизода по епизода.

Во следната петта епизода ќе слават Halloween.
За оние кои сакаат да ги видат костимите на Воловиц и Бернадет, please click on the spoiler :)

a-halloween-smurf.jpg

Што беше фората што немаше денес на мтв. Наместо The big bang theory дадоа пингвините од мадагаскар

Што беше фората што немаше денес на мтв. Наместо The big bang theory дадоа пингвините од мадагаскар
Го сменија терминот од 19:00 во 16:30 :cautious:
Инаку четвртава стварно беше :vozbud: Мене најјако ми беше ова:

Untitled.png

The present....аххахаха па и Ленард мал го нацрта...и се нацрта себеси кај шо го црта ова шо го кажува :pos:

Ова со омилени ликови,да можеше три гласа,три би дал за Шелдон,која ретарда е :))

Најдобра епизода во 6-та сезона, 4-та епизода. Кој не забележа кога Пени погледна кон камерите, видете пред да почнат да јадат;).

1 од 5 засега за TBBT сезонава.
4тата епизода вредеше повеќе од сите 4 останати епизоди заедно .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom