The Big Bang Theory

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Аууууууу ептен ја оправија а мислев дека немаат шанси веќе :)
Многу јака епизода.
Poor Howard :(

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Најдобра епизода од сезонава :D
Игрите им беа закон (y)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Кој ги чепка бе Шелдон и компанија!? Супер си е серијата. Вие па ептен истенчен вкус сте имале....сакате млечно чоколадо да има и ноисет лешник и јагода јогурт и бисквитчиња и се...е па не може...инаку не ми е гледана последнавам, добра а? :D

И која ви е таа Луи?!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Кој ги чепка бе Шелдон и компанија!? Супер си е серијата. Вие па ептен истенчен вкус сте имале....сакате млечно чоколадо да има и ноисет лешник и јагода јогурт и бисквитчиња и се...е па не може...инаку не ми е гледана последнавам, добра а? :D

И која ви е таа Луи?!
Луи е за оние што нејќат мејнстрим серии :D (не мора да е добра, битно да не ја знаат повеќе од 10-12 луѓе)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И ако ја гледаш Луи ќе мораш да напнуваш со тоа на сите можни теми.
Ако успееш некако да ја вметнеш и во фудбалскине муабети, веднаш добиваш плус форумски поени :)
Инаку одамна се немам смеено како на 4тава шо се смеев.
Моментот кога го црташе polish:pos:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Не знам само што е поентата што сите толку почнаа да ја „закопуваат“ серијата. Во кој смисол станала толку лоша? Мене сите сезони ми се константни, во секоја сезона ќе се најдат и добри и лоши епизоди. Можеби причината што сега серијата е „срање“ е бидејќи порано сте ја гледале маратонски додека не сте стигнале до новите епизоди и не сте ги забележувале лошите моменти?

И мене HIMYM што ми стана по малку заморна за гледање кога ја изгледав маратонски 7-мата сезона ми делуваше супер. :) А TBBT е засега единствена серија која морам да ја гледам епизода по епизода.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Во следната петта епизода ќе слават Halloween.
За оние кои сакаат да ги видат костимите на Воловиц и Бернадет, please click on the spoiler :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.327
Поени од реакции
5.368
Што беше фората што немаше денес на мтв. Наместо The big bang theory дадоа пингвините од мадагаскар

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Што беше фората што немаше денес на мтв. Наместо The big bang theory дадоа пингвините од мадагаскар
Го сменија терминот од 19:00 во 16:30 :cautious:
Инаку четвртава стварно беше :vozbud: Мене најјако ми беше ова:

Untitled.png

The present....аххахаха па и Ленард мал го нацрта...и се нацрта себеси кај шо го црта ова шо го кажува :pos:

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Ова со омилени ликови,да можеше три гласа,три би дал за Шелдон,која ретарда е :))

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Најдобра епизода во 6-та сезона, 4-та епизода. Кој не забележа кога Пени погледна кон камерите, видете пред да почнат да јадат;).

А

Анноун

Гостин
1 од 5 засега за TBBT сезонава.
4тата епизода вредеше повеќе од сите 4 останати епизоди заедно .

Kajgana Shop

На врв Bottom