The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Еjми е скриена бисексуалка :) Сонува за тоа да има "coitus" со Пени :D

Кењаат оти немаат докторати :pos: се зезам бе....кој е малку од малку поупатен за темите и шегите што ги прават...супер ќе му биде (y)
Да, пример оти се зезаат на сметка на бубалството на карактерите, на Аспергерот на Шелдон, на расата на Раж и на еврејското потекло на Хауард. Многу е смешна. :D

Едит - П.С. И на тоа дека сите плавуши се глупи и се ебаваат со секој втор, олсоу ноун ез Пени.

Што беше финтата со крајот на последнава епизода?
Овој ништо не го разбрав шо збореше, а Леонард се згази од смеење

Stephen Hawking:
What does Sheldon Cooper and a black hole have in common?
- They both suck.

Понижувачки за Шелдон, оти му ја „пушти“ партијата.

Ги откажувате сериите една по една дека и во најсмешното ќе најдете нешто досадно и после со ваши аргументи ќе "докажувате" зашто таа серија е веќе тапа. Наместо да си пуштете и се смеете/не се смеете на делови каде што ви е смешно или не. И мене на моменти не ми е смешна ТББТ па што, пак си ја гледам, си наоѓам самиот кај да се смеам, а не сум почнал со намера да барам колку е тапа новата епизода, па фала богу така на ништо нема да се смеам.

Добра 7-мава епизода.
Инаку, најгледана во историјата на серијата со 16.68 милиони гледаност.

Само мене ме интересира како изгледа мајка му на Воловиц?
На домаќинката од Том и Џери барем нозете и ги видовме. :D

tumblr_m3ux45JgDH1rqkwjho1_500.png

Највеќе од мајката што имаме видено :)
Туку новава урнебес, Шелдон пијан и немаш промашај тука :)

Само мене ме интересира како изгледа мајка му на Воловиц?
На домаќинката од Том и Џери барем нозете и ги видовме. :D

Изгледа ќе биде како со Марис во Фрејзер, ќе ја има сите сезони само шо нема да ја видиме :)

Не дека планирам да ја откажам, ама не е тоа тоа веќе.
И не кењам искрено, се обидувам да најдам нешто јако и смешно во секоја епизода, ама попусто неможеме да се лажеме дека сериојата го има сариот сјај.
5тата мислам деке беше врв, ја имам изгледано повеќе пати, и уште неможе да се досмеам на некои работи.
Веќе почнаа да губат инспирација.
Најдосаден лик ЕЈМИ!
Поѓаволите, да мекнете ја.
Најјак после Шели, мене ми се Раџ и Хау у тандем.
Најдобар пар дефинитивно Хау и Берни,или Раџ и Хау:pos:

Не знам зошто ама мене исто ми е чувството за серијата и после толку сезони, едноставно не ми се крева раце од неа :D едино ако стварно не ја засерат како што го направија тоа со Тед и компанијата...

Последната епизода што ја изгледав сезона 3 епизода 8 е ненормална најдобра до сега хахахаххаха неможам да престанам да се смеам се надевам и на подобри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom