The Big Bang Theory

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Како ги снимаат сцениве во 0 гравитација , сигурно не отишле во НАСА да снимаат :D ?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
HIMYM се откажав... TBBT се откажувам... која е следна?
Кога веќе си станал фан на Louie, сите овие други ги гледаш покерфејснат цело време. Јас оваа ја прекинав на пола од минатава сезона, кога веќе се заразив со Луи и со тој хумор, им давав некое време шанса на Шелдон и компанија, ама се повеќе се нервирав. :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Тоа оти е паметен хумор :D
Не туку сега тоа е ИН, како што беше Др.Хаус пред некоја година. Прашање на вкус, мене не ми се допаѓа дебелиот, не дека и овие се нешто ама за 20 минутно релаксирање добри се. HIMYM веќе е ептен аут, за нив нема надеж.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
среќа за овие има надеж
досадни се, веќе ни шелдон не може да ги извади

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Не туку сега тоа е ИН, како што беше Др.Хаус пред некоја година. Прашање на вкус, мене не ми се допаѓа дебелиот, не дека и овие се нешто ама за 20 минутно релаксирање добри се. HIMYM веќе е ептен аут, за нив нема надеж.
Или можеби типичните ситкоми веќе некому му се до толку предвидливи што боли.
Хаус стана redundant можеби, aма 100 пати беше позабавна од HIMYM или Big Bang.

Луи ти е нешто ново, интересно, нетипично. Има доста ред вакви. И нема веза дека се ин, а можеби и се, ама ти текнало онака, чисто како теорија, дека можеби, само можеби се ин дека вредат? :O :O

HIMYM i Big Bang ко џимеј, од минатата сезона на пола некаде ми се откажани. Се тешам демек повеќе наеднаш ќе бидат посмешни, ама не верувам пак да ги гледам.
Инаку голем фејл Биг Бенг на Мтв, eптен непреведлив хумор, со таргет група, онака ептен голем дел од шегите губат од поента кога се преведени.

Паричка за твоето мислење, уште кога не го сфаќаат луѓето (пошо Пени), што останува за останатите fandom шеги околу Star Wars, Star Trek, стрипови, имиња..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Моментот кога во цела епизода Ејми Фара Фаулер е најсмешниот лик.....

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Некој да не знај колку сезони има откупено МТВ? ...инаку од денес почна веќе втората

Kajgana Shop

На врв Bottom