D
dystopian
Гостин
Таман решив да ја откажам, ја испофаливте последната епизода.
Царој се, а Бернадет ко зборуваше подлабоко?Buzz Aldrin на 5-годишно дете:
I've walked on the Moon. What have you done? Го закопа
Кењаат оти немаат докторати се зезам бе....кој е малку од малку поупатен за темите и шегите што ги прават...супер ќе му бидеГледам многу кењаат на темана за лоши серии за биг бенг.
Искрено...ретко добра сит ком.
Нема врска.....јас сум тапа физика, ама пак ми се закон овиеКењаат оти немаат докторати се зезам бе....кој е малку од малку поупатен за темите и шегите што ги прават...супер ќе му биде
Нема благе везе со памет.Кењаат оти немаат докторати се зезам бе....кој е малку од малку поупатен за темите и шегите што ги прават...супер ќе му биде
Е, и тоа какоНема благе везе со памет.
Така се тешат...ај да не кажам.
Хуморот сите го контаат, а работите поврзани со физика пола пола затоа што тоа не е идејата на хуморот.
Слабо стојш со физиката, зато не конташ Не за џабе е омилена серија на сите електраши и други студенти шо учат физика и други природни науки.Нема благе везе со памет.
Така се тешат...ај да не кажам.
Хуморот сите го контаат, а работите поврзани со физика пола пола затоа што тоа не е идејата на хуморот.
Де бе врска нема ова. Зошто така мислите? Јас знам луѓе што ја гледаат серијава затоа што слушнале дека поради тоа што се електраши ова ќе биде нивната животна приказна. Ама тие што според тебе слабо стојат во физика се кладам дека ги има повеќе како фан база него другите кои контаат, т.е. многу мал дел од фановите. Па кога ќе видиш шегите од физика не се пресудни, убаво кажа члено погоре.Слабо стојш со физиката, зато не конташ Не за џабе е омилена серија на сите електраши и други студенти шо учат физика и други природни науки.
Секоја втора реплика на Ејми кон Пени е суптилно (или помалку суптилно) пуштањеЧепкаме чат-пат со сестра ми по старите епизоди и досега на 3-4 пати имам забележано сцени каде со поглед и реплика Ејми ја мерка Пени