The Big Bang Theory

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.887
Поени од реакции
6.951
Buzz Aldrin на 5-годишно дете:
I've walked on the Moon. What have you done? :pos: Го закопа :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Слабо последнава епизода....не беше ништо посебно.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Гледам многу кењаат на темана за лоши серии за биг бенг.
Искрено...ретко добра сит ком.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.887
Поени од реакции
6.951
Гледам многу кењаат на темана за лоши серии за биг бенг.
Искрено...ретко добра сит ком.
Кењаат оти немаат докторати :pos: се зезам бе....кој е малку од малку поупатен за темите и шегите што ги прават...супер ќе му биде (y)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кењаат оти немаат докторати :pos: се зезам бе....кој е малку од малку поупатен за темите и шегите што ги прават...супер ќе му биде (y)
Нема врска.....јас сум тапа физика, ама пак ми се закон овие :)
Едино Пени ја разбирам шо зборуе :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Нема благе везе со памет.
Така се тешат...ај да не кажам.

Хуморот сите го контаат, а работите поврзани со физика пола пола затоа што тоа не е идејата на хуморот.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.887
Поени од реакции
6.951

Хуморот сите го контаат, а работите поврзани со физика пола пола затоа што тоа не е идејата на хуморот.
Е, и тоа како (y)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323

Слабо стојш со физиката, зато не конташ ;) Не за џабе е омилена серија на сите електраши и други студенти шо учат физика и други природни науки.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Слабо стојш со физиката, зато не конташ ;) Не за џабе е омилена серија на сите електраши и други студенти шо учат физика и други природни науки.
Де бе врска нема ова. Зошто така мислите? Јас знам луѓе што ја гледаат серијава затоа што слушнале дека поради тоа што се електраши ова ќе биде нивната животна приказна. Ама тие што според тебе слабо стојат во физика се кладам дека ги има повеќе како фан база него другите кои контаат, т.е. многу мал дел од фановите. Па кога ќе видиш шегите од физика не се пресудни, убаво кажа члено погоре.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Серијата ги има и двата вида на шеги. Пример, Шелдон ќе направи некоја смешна шега со физика, Пени ќе направи некоја фаца дека не ја сфаќа и ете ти две шеги. Гиковите ќе се насмеат на шегата од физика, а другиве ќе се насмеат на реакцијата на Пени. Затоа и сите ја гледаат серијава, нема една таргет група

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.887
Поени од реакции
6.951
Чепкаме чат-пат со сестра ми по старите епизоди и досега на 3-4 пати имам забележано сцени каде со поглед и реплика Ејми ја мерка Пени :icon_lol:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Чепкаме чат-пат со сестра ми по старите епизоди и досега на 3-4 пати имам забележано сцени каде со поглед и реплика Ејми ја мерка Пени :icon_lol:
Секоја втора реплика на Ејми кон Пени е суптилно (или помалку суптилно) пуштање:D

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Што беше финтата со крајот на последнава епизода?
Овој ништо не го разбрав шо збореше, а Леонард се згази од смеење

Гледам дека раката на Ејми почнаа да ја покажуваат... добро е... не била толку страшна сообраќајката.
Ејми и Пени одавна си се бестис... епизодата со сликата е прајслес

Kajgana Shop

На врв Bottom