Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
ТРАЈНА ! И тоа на цел грб да бидам тетовиран Ангел со Крилца така убаво да излезе ..

Prvo ce klam privremene. Da vidam kako 4e mi lici

па зависит од тетоважата а повече мислам привремена тетоважа

привремена! зошто знам дека еден ден ќе ми е криво ако ставам трајна! знам! :)

Трајна .. На плешка ..
angelina234ev5.jpg

a Аko има некој информациии каде да се обратам за привремена тетоважа и каде ги изработуваат тие тетоважи тука кај нас ( Скопје )
однапред благодарам

kupi si be ima...mene porano ovie od t-mobile mi pravea tetovazi privremeni ama trajna nikad ne bi stavil ne sakam da ja rasipuvam prirodnata koza :)

Insane напиша:
Трајна .. На плешка ..
angelina234ev5.jpg
Za ubav decko normalno i ubava tetovaza:back:

dragons make me horny:vozbud: :):)

Inace za privremeni tetovazi (godisni) samo tuka http://tattooskinart.com.mk

u bunjakovec 2 sprat ;)
a ako mislis na henna tattoo samo u Ohrid pokrak kej:):):) ne se salete decki so tetovazite mora da vi bidat od licno znacenie za da bidat del od vas za cel zivot!!;)

eve nesto sto ke zavrsuvama denovive:)

Pozz:)

Сепак избрав привремена, зашо после 20 години на пр. којзнае како ќе изгледам со тетоважа.. Ама ако некогаш ставам, сакам да бидат ангелски крила, ко на Кели Озборн(не ја гледајте неа,туку тетоважата)
KellyOsborne1.jpg

Ама не верувам дека ќе се истетовирам евр ин мај лајф..:toe:

uf sto bi stavila trajna tetovaza....
samo nekako mi e frfa dali ke boli.. taka da malku po malku... prvo privremena...

Tikvi4ka напиша:
uf sto bi stavila trajna tetovaza....
samo nekako mi e frfa dali ke boli.. taka da malku po malku... prvo privremena...

ej za bolenje jas imam 4 a sum se tetovirala hmm povekje od 6 pati ( dur gi dovrsam pa ova pa pna a spak se mi e ok ):):):)

a neli i sto se saka se se moze;) :salut: :helou:

Трајна, на нога или лево рамо..

За мене привремена..Трајна што знам добро е..али не верувам дека ке сакам цел живот да сум обележана со нешто..
а ако ставам некад трајна(ама не верувам)тогаш ке е нешто минијатурно доле на нога :vozbud:

pa so ogled na godinite koi gi imam bi napravila privremena

Дефинитивно трајна-веќе подолго време сум уфилман ама никако да отидам да ја направам незнам зашто а и уште немам одбрано некоја ко што ептен ми се допаѓа,ако ја најдам одма идам да ја слапнам и ке ви ја покажам коа ќе ја направам :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom