Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
Trajna,gim,gi imam tri,no gi sovetuvam site tie sto sakaat da stavat trajni,da samata tetovaza im znaci nesto,da ne stavaat bilo kakvi sliki bidejki pokasno nivnite tetovazi nema da im bidat od nekoe posebno znacenje i normalno ke se pokajat deka napravile trajna tetovaza.

Јас како идеално решение би привремена, ита онаква каква што сакам да ми биде трајната. А после - ако се е во ред, нормално дека ќе ставам трајна.
Си ја имам веќе и замислата во глава, само треба да почекам до септември кога ќе наполнам 18:)

Трајна и со шваровски кристали , мали камчиња , мада фака е .Уште да имав гз да ја направам

Дефинитивно привремена. Не верувам дека би можела да поднесам да направам трајна тетоважа, многу едноставно од причина што размислувам како тоа би изгледало по 20 години,да речеме...

Ако веќе решам да се тетовирам (а би сакала, мада не верувам дека имам г`з за такво нешто :icon_lol:), ќе ставам трајна секако.
Сум ставала привремени, ама не е тоа тоа.

несакам тетоважа,а ако би ставала (што нема) би ставила трајна многу нормално,не така со привремена - фејкерски е. Сакав тетоважа,али после тоа онака кај местото на тетоважата така грдо ти се издигнува..бљак! :)

Decki ako imate nesto sto go sakate (vi znaci cel zivot e povrzano so vas) -TRAJNA a ako ne ic ne se zaebavajte, trajnite ne samo sto se trajni tuku i za da godobijat posakuvaniot kraen izgled treba mn nega, ljubov kon toz i takov imidz ,a samoto vadenje ( ilasersko kako najsigurno i najlesno si treba vnimanie a i muka:) inace privremenite se zakon za da si pomines pointeresno leten period , da vidis koa ti stoi a i pomagjaat za da ja otrgnes idejata za trajno tetoviranje , ili ustvari te zarazuvaa i pravis TRAJNA (licno iskustvo) :)

SEkoj sto pomisluva na tetoviranje neka stavi nesto za pocetok privremeno pa posle bez razmisluvanja , zanes dali ke bides tetoviran ili ne:):):):):);):helou:

Ne be nekako tetovaza mi e demode(moe mislenje-ne se poklapa so site) ni trajna ni privremena-Priroden si najubav

wow a jas sum natprirodna :zlo: :vozbud: :baeh: :baeh: :pos: :pos: :pos: :pos:

ЈАС сум имал привремена тетовожа што трае 2 месеца во Грција се тетобирах и отидов зијан 15 евра

Ima i kaj as dobri priveremeni samo sto loso e sto istite se duplo poskapi od trajnite (bojata e poskapa ):) inace za odmor vi preporacuvam samo henna tattoos ;) a ne bio (godisna i ke se tetoviras u leto pola mesec ke ti odtide vo nega -mackanje ne an sonce ...) za leto i neodlucni samo henna tattoos;)

trajna definitivno privremenite se sranje nevideno ostanuvaat damki pod koza sto ne licat na nisto

Трајна ... Порано викав се привремена, привремена ама си го сменив мислењето ... Нема ништо поубаво од тетоважа, трајна. Ќе си направам и јас за скоро време. За почеток би идела нешто по минијатурно, а после сакам тетоважа на цел грб, оу јеааааааааа :vozbud:

hmmm ... trajna sakam ama neznam do koga ke sonuvam za nea samo, ne mi davat od doma starite. sakam nesto indijski ili kineski bukvi na ramoto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom