Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
Ekstra ko to si si napolnil i 18 godinki :) super :) pozz

Трајна. У последно време ми се вртат некои идеи... Морам една змија да изтетовирам на телово па макар и од дома ме избркале ...

Еднаш имав привремена тетоважа.. но би сакал да се тетовирам.. трајна.

Trajna definitivno, da pominat gorestinive, i tamu septemvri oktomvri ke se tetoviram, konecno najdov nestho stho ke go nosam cel zivot, ipak ne e samo da se tetoviras :) ke tetoviram Angel od edna igra, t.e. od Diablo, eve najdobra mozna slika stho najdov da vidite, a zdrafje koga ke se tetoviram ke stavam i od tetovazata slika :)

Attachments

• tyrael.jpg
    tyrael.jpg
    163,4 KB · Прегледи: 39
Никаква, не би ставил тетоважа

Privremena ama henna??:):) ima i ok ali godisni koi izbleduvaat duri posle 2 godini vo celost;):):pipi::wink:

Не би се обележал, барем не сега за сега.

sea OH edna privremena na vratot edna skorpija ke tetoviram i na raka neznam so ke vidam

повеќе сум за привремена,ако стаам трајна ке ми помине меракот и ке сакам да ја сменам,така да привремена е боље според мене

ova bi go tetoviral na mene ... trajno ...

metallica.jpg

metallica4.jpg

collegehumor.c70c1ae91c6040467037d4418348db8e.jpg

Tattoo-My3rdMetallicaTatoo-Closer-2.jpg

трајна би направила, али ништо екстремно како случајоф над мене т.е. да ги истетовирам цела ебана металика плус една вреќа черепи ко бонус.

трајна би направила, али ништо екстремно како случајоф над мене т.е. да ги истетовирам цела ебана металика плус една вреќа черепи ко бонус.

А екстремно го сметаш тетовирањето на целиоит Грб општо или екстремно го сметаш трошењето ан просторо на целиот грб за металика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom