Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
Сакам да ја ставам оваа тетоважа, само малку ме заебава значењето
obituary%20logo.jpg

A дали има некој информација каде во Скопје се изработуваат привремени тетоважи и на која локација е местото.
Однапред благодарам

scorpio.jpg

Можеби некогаш би ставила некоја мала, нежна и привремена но немам некоја голема желба сега за сега.. немам мерак на тетоважи

IVA_SKORPIJA напиша:
Za ubav decko normalno i ubava tetovaza:back:

dragons make me horny:vozbud: :):)

Inace za privremeni tetovazi (godisni) samo tuka http://tattooskinart.com.mk

u bunjakovec 2 sprat ;)
a ako mislis na henna tattoo samo u Ohrid pokrak kej:):):) ne se salete decki so tetovazite mora da vi bidat od licno znacenie za da bidat del od vas za cel zivot!!;)

eve nesto sto ke zavrsuvam denovive (boja sencanje):)

Pozz:)
:helou::helou::helou::helou::helou:

Привремена,зашто ќе ми помине меракот,а би ставила некоја пеперутка или делфинче на грбот.

Ne sum mnogu za tetovazi...ama im stojat ubavo na maskite ako imaat ubavo muskulesto telo...Sepak ako jas se prasuvam pobrzo bi stavila privremena tetovaza zatoa sto sigurno ke mi se zdosadi.

Ne obozavam mnogo kojznae kolku tetovazi, sakam da vidam ubava tetovaza onaka mala ili sredna no ubavo mesto stavena, ne na raka, ako bi stavila jas znaci ako mi se zasviga nekoja tetovaza epten, Butterfly for example:) ke stavam mnogu mala, i nekade kaj sto nema da e napadna za ocite:helou:

привремена една мала на вратот скорпија оти сум скорпија во хороскоп.

Trajna 100% samo ne sum odluchen shto bi bilo toa :raz:

Tрајна дефинитивно...веќе имам една малечка на нога т.е. на стапалото..а планирам у скоро време да ставам уште една!:vozbud:

Tрајна дефинитивно...веќе имам една малечка на нога т.е. на стапалото..а планирам у скоро време да ставам уште една!:vozbud:

:) i ti se zarazi a abe vikam jas ama aj :):) pozz:helou:

i jas ke stavam ehee samoi moite se golemi pa ko ke se iznapraam skors ke zakacma img:)

Едвај чекам да заминам за Охрид најверојатно оваа тетоважа ќе ја стаам(трајна)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom