Tип на денот (Читај правила во прв пост)

А

Анноун

Гостин
ама рачунај другите во шведска се неписмени и овај плус пенали/слободни изведува сигурно барем два гола ќе дај:D
да да , ќе ги сони слободните . Ларсон и Калстром ќе го обесат на корнерот ако шутне :D . убаво кажа Sluzbarski , шведска имаат многу голови дадено со втрчување на играчите од средниот ред , а асистенцијата најчесто е од ибракадабра .

а и пенал на последната пријателска го шутираше Ларсон , така да .:unsure:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
Пишав еден тикет у спорт лајф ама глупалката ми згрешила наместо левандовски ми го стаела писчек најдобар стрелец за полска:D.И наместо ибра ми стале сите ,е сеа не знам што им значи тоа,кој се тоа сите друѓи:)Ако знае некој нека помага.
Тоа сите други значи сите останати играчи од Шведска за кои нема коеф за играта шо ја играш. Пример:
За играта најдобар стрелец во репрезентација (Шведска):
Ибрахимовиќ......2.50
Елмандер............4.00
Тоивонен.............5.00
За сите други играчи на Шведска...6.00

Ти уствари се кладиш дека нема никој од тие напишани со имиња нема да биде најдобар стрелец.

А кај има вака овие специјалниве игри да ги комбинирате на еден тикет? Јас уплаќав во ВилХил и ваквите игри може да се играат само како сингл. Од друга страна па даваат да уплатиш сингл и на 20 ден. така да подобра опција ми е така. Ќе се изедам ако на исто ливче погодам коеф. 15 а ме заебе 2.5. Сингл си е сингл, ако ја погодиш добитен си. Јас го сменив мислењето од прееска шо предлагав и уплатив:

Милер најдобар стрелец на ЕП: 25.00 за 20-че
Холандија-Франција финале 50.00 за 20-че
Германија-Италија финале 33.00 за 30-че
Франција шампион 12.00 за 50-че :D

Друго за најдобар стрелец ми истекна за Љоренте мислам дека 15.00 е коеф. и вреди да се проба. Торес ако не го играат многу, Виља секако не игра, а Шпанија ако стигне далеку мислам дека Љоренте ќе биде голгетерот на Шпанија. И Хунтелар ич да не го потценувате, зрел е човекот да блесне, башка и видете ги статистиките од квалификациите, Хунти има 12 гола на 8 утакмици.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Левандовски 1,90
Сведенхимовиќ 3
Бензема 3,25
Јелавиќ 4
Роналдо 2,50

ова гарант искача бе! :D

а може и на „изненадување“ да пробам со Балотели и Торес.
Се сложувам за Балотели и Торес. Нема кој друг да дава голови во овие екипи. Дефинитивно ќе уплатам на двајцава.
Ибра
Балотели
Торес
Милер
ми се посигурни.
Може да се брка и Хунтелар,Левандовски,Кержаков,Роби Кин,

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Франција - Германија финале 25 коефициент, вреди да се проба

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Германија полуфиналист 1.6
Холандија полуфиналист 2.2

90 % сум сигурен дека ова испаѓа.
Во другата група се Русија,Полска,Чешка,Грција
Од овие само Русија и Полска можат да се носат рамо до рамо со Германија и Холандија ама сепак фаворити ќе бидат Холандија и Германија
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 00:11 ---
Исто интересно ми изгледа типот -најслаба одбрана Грција 12 коеф.
Ист коеф. е и за Украина.

Е сега интересно е тоа што овие 2 екипи изгледа ќе отпаднат по групи и затоа може да има некоја друга репрезентација што ќе севкупно на цело првенство ќе прими повеќе голови..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Кристијано
Бензема
Кержаков
Гомез
РВП
Балотели
Торес
Ибра

:D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.955
Поени од реакции
9.587
Да ја напишам од денес дан ја заборам до недела
Сао Паоло - Сантош 1 1,8 7/10

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Кержаков,Левандовски па и Ибра се зицери..:)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
шо викате за финалето кој ќе го суди :D овој Унгарецов Касаи толкав фаворит е? :D да го клаам :)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ЗА ДЕНЕС!!!

Слоницата Чита предвиде: Полска ќе ја победи Грција

Слоницата Чита, жителка на зоолошката градина во Краков, ја даде првата прогноза за ЕП 2012. Во својот кафез, 33-годишната слоница доби три јаболки, една за победа на Полска, една за Грција и една за реми.
Слоницата "самоуверено" тргна кон онаа која го отсликуваше полското знаме и ја изеде, што, велат, е знак дека на премиерата Полска ќе ја надигра Грција.
Прогнозите на животните станаа атрактивни за време на последното СП 2010 кога октоподот Пол погоди практично се.
За слоницата Чита, пак, ова не беше прва прогноза. Таа се впушти во предвидување на финалниот меч во Лигата на шампиони меѓу Баерн и Челзи, кога погоди дека лондонската екипа ќе биде конечен победник.
Конкурент на Чита во прогнозирањето на резултатите ќе биде и едно прасе, кое во центарот на Киев ќе ги прогнозира натпреварите на ЕП 2012

значи
ПОЛСКА-нашиот јужен сосед 1 2,05

плус, полска е домаќин и многу се поквалитетни од овие другиве.

ајде со среќа!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
ЗА ДЕНЕС!!!
значи

ајде со среќа!
Абе остај ти тоа “многу поквалитетни“...Грција да не беше многу поквалитетна од другите па шо го освои ЕУРО 2004?! Ништо не се знае. Пази, и тогаш Грција играше на отворањето и го тепа домаќинот...денеска еве пак играат со домаќинот :D

За денеска мислам кој сака да клај поќе пари добро тикетче е:

Полска-Грција X било кога (ова мислам дека треба Х да биде или на полувреме или на крај)..........1.60
Русија дава 2 гола 2.10

Јас од синглови уште уплатив на Германија-Шпанија финале и Љоренте за најдобар стрелец ;)

Имате 3.3 коеф....за 300....илјадарче, кој ти дава :D

Член од
25 февруари 2008
Мислења
143
Поени од реакции
42
Полска-1
Русија-1
Холандија-1
на 300ден.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
ЗА ДЕНЕС!!!

Слоницата Чита предвиде: Полска ќе ја победи Грција

Слоницата Чита, жителка на зоолошката градина во Краков, ја даде првата прогноза за ЕП 2012. Во својот кафез, 33-годишната слоница доби три јаболки, една за победа на Полска, една за Грција и една за реми.
Слоницата "самоуверено" тргна кон онаа која го отсликуваше полското знаме и ја изеде, што, велат, е знак дека на премиерата Полска ќе ја надигра Грција.
Прогнозите на животните станаа атрактивни за време на последното СП 2010 кога октоподот Пол погоди практично се.
За слоницата Чита, пак, ова не беше прва прогноза. Таа се впушти во предвидување на финалниот меч во Лигата на шампиони меѓу Баерн и Челзи, кога погоди дека лондонската екипа ќе биде конечен победник.
Конкурент на Чита во прогнозирањето на резултатите ќе биде и едно прасе, кое во центарот на Киев ќе ги прогнозира натпреварите на ЕП 2012

значи

ајде со среќа!
„Официјален“ типувач на ЕП ќе биде свиња од Украина.

Kajgana Shop

На врв Bottom