L
Löwe
Гостин
Џерард или Дефо мислам.Од енглезиве кој ке бидит најдобар стрелец Керол најверојатно ке биде прва постава Руни мислам дека нема право на настап првите 2 утакмици
Џерард или Дефо мислам.Од енглезиве кој ке бидит најдобар стрелец Керол најверојатно ке биде прва постава Руни мислам дека нема право на настап првите 2 утакмици
Ako ja zadrzi formata od poslednite natprevari vo Anglija, Kerol ke brka rabota.Од енглезиве кој ке бидит најдобар стрелец Керол најверојатно ке биде прва постава Руни мислам дека нема право на настап првите 2 утакмици
Абе и РвП е играчиште, сите рекорди скоро ги сруши сезонава...ама ако беше тој на клупа а Хунти прв тим... мислам дека џабе ќе му беше.. и 100 коефициент да беше, не ќе беше баш изводлива варијантазнам дека РВП ќе биди прва постава ама мислам дека Хунтелар од сенка ќе закачи 3-4 гола за холандија во ова натпреварување..плус Хунтелар е играчиште се искина од голој давање во Шалке изминатите две сезони во страшна форма се наоѓа
И Керол ли влезе во форма .Ako ja zadrzi formata od poslednite natprevari vo Anglija, Kerol ke brka rabota.
За Дефо и јас мислев ама Ова шо се деси со таткому кој занјт како ке влијајт на него Џерард и не играше цела сезона може таму да пробам на останати пошто напагачиве им се тињаЏерард или Дефо мислам.
од толку репрезентации за англија се фати??..види Ибрахимович прв стрелец за шведска 3.00 коефициент ти даваат поклонОд енглезиве кој ке бидит најдобар стрелец Керол најверојатно ке биде прва постава Руни мислам дека нема право на настап првите 2 утакмици
Ja пак Кристиано го видов поклон 2,5 и онака тој се шутират и пенали и слободни а напаѓачиве од Португалија најголеми идиоти се јас таму ке изиграмод толку репрезентации за англија се фати??..види Ибрахимович прв стрелец за шведска 3.00 коефициент ти даваат поклон
а шо демек Шведкса јаки напаѓачи имаат?..тие кој од кој се дупки во нивниот состав Ибра барем 2 гола ќе дај другите максимум до 1Ja пак Кристиано го видов поклон 2,5 и онака тој се шутират и пенали и слободни а напаѓачиве од Португалија најголеми идиоти се јас таму ке изиграм
На Дефо му умрел некој роднина (мислам татко му) и се вратил дома. Ќе биде спремен за мечот ама колку ќе биде сконцентриран...Џерард или Дефо мислам.
Муабетов ми беше Кристиано ми личит на поклон кој требит полесно да влезит итој психото Ибра немат конкуренција исто па и некој пенал ако имат тој ке изведит јас сепак за првиов поклон ке се одлучама шо демек Шведкса јаки напаѓачи имаат?..тие кој од кој се дупки во нивниот состав Ибра барем 2 гола ќе дај другите максимум до 1
ВО додатокотНа Дефо му умрел некој роднина (мислам татко му) и се вратил дома. Ќе биде спремен за мечот ама колку ќе биде сконцентриран...
На крај краев најдобар тип ќе испадне Франција-Англија 1
Инаку во Спортлајф во билтен нема опција најдбоар стрелец за репрезентација.Каде го има тоа?
Би требало да можеМоже ли во Спортлајф да искомбинирам на исто ливче , 2 типа прв и втор во група и најдобар стрелец на екипа
1.Русија 2 Полска
1. Германија 2 Холандија
Шведска - Ибракадабра(нај.стрелец)
може вака на стотче?
А и во Спортлајф ливчињата им смрдат на бензинA sto ne si izvadite kartica koga veke vo Sportlife uplakate. Napravi si gi doma tiketite i posle nema nikoj da ti gresi (osven ti samiot )
зависи,можно е да има улога да трга одбранбени играчи на него и да пронајдува од тие што ќе втрчуваат од втор план......од толку репрезентации за англија се фати??..види Ибрахимович прв стрелец за шведска 3.00 коефициент ти даваат поклон
ама рачунај другите во шведска се неписмени и овај плус пенали/слободни изведува сигурно барем два гола ќе дајзависи,можно е да има улога да трга одбранбени играчи на него и да пронајдува од тие што ќе втрчуваат од втор план......