Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ако одиме по пријателските, Турција требаше не да се квалифицира на ЕП туку и да го освои

А

Анноун

Гостин
Мислете си вие дека Португалија преку вечер ќе се среди. Они се здробија од нервоза на пријателските , ништо не им одеше од рака , публиката ги уби од свирење . И како дојде Португалија на европсково . Преку бараж . И јас сакам да пружат отпор , ама во фудбалот преку вечер тешко се склопуваат коцките. А Германија и Холадија со овој костур растураат веќе со години.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
За европското да се изигра за ситно во спорт лајф:

Левандовски најдобар стрелец за Полска 1.9
Ибраносович најдобар стрелец за Швериге 3.0
Хунтелар најдобар стрелец за Низоземска 4.0
Манџукич најдобар стрелец за Кроација 6.0

иди некаде над 130 коефициент..вреди да се проба:D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
За европското да се изигра за ситно во спорт лајф:

Левандовски најдобар стрелец за Полска 1.9
Ибраносович најдобар стрелец за Швериге 3.0
Хунтелар најдобар стрелец за Низоземска 4.0
Манџукич најдобар стрелец за Кроација 6.0

иди некаде над 130 коефициент..вреди да се проба:D
Не се ни обидувај со Хунти.
Сите други може да влезат, ама ако он влезе... имаш пиво од мене одма ти давам збор!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Левандовски најдобар стелец за Полска 1.90
Милер најдобар стелец за Германија 8.00
Негредо најдобар стелец за Шпанија 11.00
Јелавич најдобар стелец за Хрватска 4.00

Што мислите? :D

L

Löwe

Гостин
Левандовски најдобар стелец за Полска 1.90
Милер најдобар стелец за Германија 8.00
Негредо најдобар стелец за Шпанија 11.00
Јелавич најдобар стелец за Хрватска 4.00

Што мислите? :D
Освен Негредо добри се другите.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Пишав еден тикет у спорт лајф ама глупалката ми згрешила наместо левандовски ми го стаела писчек најдобар стрелец за полска:D.И наместо ибра ми стале сите ,е сеа не знам што им значи тоа,кој се тоа сите друѓи:)Ако знае некој нека помага.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Пишав еден тикет у спорт лајф ама глупалката ми згрешила наместо левандовски ми го стаела писчек најдобар стрелец за полска:D.И наместо ибра ми стале сите ,е сеа не знам што им значи тоа,кој се тоа сите друѓи:)Ако знае некој нека помага.
Дека сите ќе бидат подобри од Ибра :pos: (се шалам појма немам :D )

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Стварно не ми е јасно како може ова да ви се случи. Не ли ги проверувате тикетите пред да искочите?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Абе намерно грешат тие во облужвалниците тоа е сосема очекувано за вакви игри каде сигурноста за добивка е голема и сите тоа го уплаќаат, па мора да најдат некое јагне и да му уништат тикет ако не види, ако види на време поправат. :icon_mrgr:
А тоа за сите други изгледа им е да нема најдобар стрелец. :cautious:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Да не уплаќаше во Маџари? Исто и кај мене, место Самарас најдобар стрелец кај Грците она сите други

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се ни обидувај со Хунти.
Сите други може да влезат, ама ако он влезе... имаш пиво од мене одма ти давам збор!
знам дека РВП ќе биди прва постава ама мислам дека Хунтелар од сенка ќе закачи 3-4 гола за холандија во ова натпреварување..плус Хунтелар е играчиште се искина од голој давање во Шалке изминатите две сезони во страшна форма се наоѓа

Член од
11 јануари 2011
Мислења
31
Поени од реакции
21
A sto ne si izvadite kartica koga veke vo Sportlife uplakate. Napravi si gi doma tiketite i posle nema nikoj da ti gresi (osven ti samiot :) )

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.955
Поени од реакции
9.587
Од енглезиве кој ке бидит најдобар стрелец Керол најверојатно ке биде прва постава:facepalm: Руни мислам дека нема право на настап првите 2 утакмици

Kajgana Shop

На врв Bottom