Не се ни обидувај со Хунти.За европското да се изигра за ситно во спорт лајф:
Левандовски најдобар стрелец за Полска 1.9
Ибраносович најдобар стрелец за Швериге 3.0
Хунтелар најдобар стрелец за Низоземска 4.0
Манџукич најдобар стрелец за Кроација 6.0
иди некаде над 130 коефициент..вреди да се проба
Освен Негредо добри се другите.Левандовски најдобар стелец за Полска 1.90
Милер најдобар стелец за Германија 8.00
Негредо најдобар стелец за Шпанија 11.00
Јелавич најдобар стелец за Хрватска 4.00
Што мислите?
Дека сите ќе бидат подобри од Ибра (се шалам појма немам )Пишав еден тикет у спорт лајф ама глупалката ми згрешила наместо левандовски ми го стаела писчек најдобар стрелец за полска.И наместо ибра ми стале сите ,е сеа не знам што им значи тоа,кој се тоа сите друѓиАко знае некој нека помага.
Стварно не ми е јасно како може ова да ви се случи. Не ли ги проверувате тикетите пред да искочите?Пишав еден тикет у спорт лајф ама глупалката ми згрешила наместо левандовски ми го стаела писчек најдобар стрелец за полска.И наместо ибра ми стале сите ,е сеа не знам што им значи тоа,кој се тоа сите друѓиАко знае некој нека помага.
Да не уплаќаше во Маџари? Исто и кај мене, место Самарас најдобар стрелец кај Грците она сите другиПишав еден тикет у спорт лајф ама глупалката ми згрешила наместо левандовски ми го стаела писчек најдобар стрелец за полска.И наместо ибра ми стале сите ,е сеа не знам што им значи тоа,кој се тоа сите друѓиАко знае некој нека помага.
знам дека РВП ќе биди прва постава ама мислам дека Хунтелар од сенка ќе закачи 3-4 гола за холандија во ова натпреварување..плус Хунтелар е играчиште се искина од голој давање во Шалке изминатите две сезони во страшна форма се наоѓаНе се ни обидувај со Хунти.
Сите други може да влезат, ама ако он влезе... имаш пиво од мене одма ти давам збор!