Македонец
мразам патетика во натпис
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 3.928
- Поени од реакции
- 3.814
А чекај овој двозна X2 можно ли е да носи толкав коефициент 1.90 ??Ставајте утре на 13:00 Охрид - Тетекс X2 @ 1.90
А чекај овој двозна X2 можно ли е да носи толкав коефициент 1.90 ??Ставајте утре на 13:00 Охрид - Тетекс X2 @ 1.90
Ги има во Спорт Лајф, само некој нека каже дали смее да се игра само 1 од мак. лига или може и повеќе?Во спортлајф ќе ја има ли Охрид - Тетекс ? уствари дали ги има нашиве ако знае некој нека пише, и што коеф е само за 2ка ..
на резултати толку е..А чекај овој двозна X2 можно ли е да носи толкав коефициент 1.90 ??
Neka ni se mnozat, KOJ ME SLEDESE pozzRubin - Tottenham 1
Besiktas - Dinamo Kiev 1Lazio - Zurich 1Psg - Slovan 1Fulham - Wisla 1Celtic - Rennes 1Atl Madrid - Udinese 3+
Цела холандска втора лига 1+I&1+IIСе мислам дали за утре да уплатам некое ливче или директно за викендот само
Има некои добри типови за утре?
Не ги стигнам овие, па пишав нешто друго. Канту и Макаби хендикеп 1 прво и Вавринка и Фулам 1. И конечно добитно во четврток за првпат.Макаби 1@ 1,7
Лацио 1@ 1,5
ПСЖ 1@ 1,25
Барса 2@ 1,35
Нема да го уплатам, баш да видам дали ќе излезат
Планирав минатиот петок сите од холандска да ги ставам 3+ ама нешто се разболев и не го уплатив.Ама подобро што се разболев пошто неколку беа 0 до 2.Цела холандска втора лига 1+I&1+II
Само две излегоа 0-2 ми се чини Другите 4+ претежноПланирав минатиот петок сите од холандска да ги ставам 3+ ама нешто се разболев и не го уплатив.Ама подобро што се разболев пошто неколку беа 0 до 2.
Утре ќе ги уплатам па ќе видиме
ako ne ja bide proglasuvam bankrotќе ја биде ли?на две ја чекам вкупно 100 евра со ЛШ врзани ми се..денеска слабо на вие резултати морав подобро ме заеба за многу пари Армани кошарката друго се што мислев влезе слабо ако испадне вечер убав + од денеска вака до сеа ека ека
да ти кажам право и јас то го видов ама КПР се слаби Челзи со 9 играчи они се бранат и само срека ги спаси + се многу агресивни да видам кој е судијава мојт да ја играм дека ке паднит црвен ако е Фил Даут мојт и на пенал да се пишитСити немаат победа на гости против КПР од 1994.
Чисто како податок колку да се пазите на нив да не зезнат работа