Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Леле овие АЕК не се нормални сеа ги глеам на стрим....абе утакмицава е ко да се игра за финале...Локомотив абер немаат за гол....у пм само овие ли ќе ме заебат а златно другите ми се фатени....пу јазк.

Леле овие АЕК не се нормални сеа ги глеам на стрим....абе утакмицава е ко да се игра за финале...Локомотив абер немаат за гол....у пм само овие ли ќе ме заебат а златно другите ми се фатени....пу јазк.

1-3 , 82 минута

Да не беше вчера Бенфика и сабајле Тсонга , ќе бев едно 5-6.000 у плус ... и вака не е лошо , врна ја загубата , и мал ќар ...

Добра вечер, уште шалке да излезеше и екстра добитен ќе бев..
Првата половина од 19 што почнуваа ги имав ГГ некои на еден тикет, ама не влегоа, а вторава половина од 21 што почвеа скори сите влегоа ГГ.. Се на се 15 утакмици од 24 ГГ влегоа..

на овие од ПСВ нозете да им се искршет
ALL IN SANTA FE - ONCE 2

ќе ја биде ли?на две ја чекам вкупно 100 евра со ЛШ врзани ми се..денеска слабо на вие резултати морав подобро ме заеба за многу пари Армани кошарката друго се што мислев влезе слабо ако испадне вечер убав + од денеска вака до сеа ека ека :)

Добра вечер, уште шалке да излезеше и екстра добитен ќе бев..
Првата половина од 19 што почнуваа ги имав ГГ некои на еден тикет, ама не влегоа, а вторава половина од 21 што почвеа скори сите влегоа ГГ.. Се на се 15 утакмици од 24 ГГ влегоа..
Па вечерва не беше којзнае колку добра, тие што фатиле - фатиле на голови. Ја све ги изиграв на голоој, само Атлетико кец.

Благодарност до сите на форумот....со анализа мала на тоа што сте типувале јас одбрав:

Атлетико Мадрид - Удинезе 1 (4:0)
stiklirano.gif

Лацио - Цирих 1 (1:0)
stiklirano.gif

Легија - Рапид 1 (3:1)
stiklirano.gif

АЕК - Локомотив 2 (1:3)
stiklirano.gif

уплата 150ден

фатено:) 1.446ден

п.с Се неам кладено можеби 2-3 години...и еве неколку недели ве читам и се токмам да препишам нешто од вас....и машала...излезе добивка.:)

п.п.с најдов на нет убава сликичка со знакчето "штиклирано"....па можете слободно да го користите не се срамете..баш е штосно.
КОНЕЧНО И ЈАС НЕШТО !!!

Убав ден
:)

А добивка колку....ајде пофали се не биди такво стиснато.:icon_lol:

Ставајте утре на 13:00 Охрид - Тетекс X2 @ 1.90 (барем на интернет). Охрид цел клуб е во распад, ќе играат без тренер, играчиве повеќе се пред општина колку на тренинг, со неколку младинци ќе го почнет натпреваров...

Станете утре одсабајле, ќе се исплати. :D

За утре:

SINGL MAX BET: Rusija2, 12h, Kamaz vs Volgar Gazprom 1 @ 1.80, lokal, 9.9/10

Gosti sa resarvama na ovoj tekmi. Kvota je u padu, pozurite.

И ова би требало да излезе.

Ставајте утре на 13:00 Охрид - Тетекс X2 @ 1.90 (барем на интернет). Охрид цел клуб е во распад, ќе играат без тренер, играчиве повеќе се пред општина колку на тренинг, со неколку младинци ќе го почнет натпреваров...

Коа сме веќе до МК лига , ставајте на Напредок против мојта Брегалница . Штипјани имат еден тон повредени играчи . 1.50 мислам е коеф на нет сеа за сеа ...

Двојка чиста, не се мислите ни малку. Смрди гадно утакмицава, не за џабе ја стаеја да се игра во петок од 1 саат.

Во спортлајф ќе ја има ли Охрид - Тетекс ? уствари дали ги има нашиве ако знае некој нека пише, и што коеф е само за 2ка ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom