Последните 2 дена многу лоши за мене ...
Cilic - Raonic 1 @ 1.90 3/10
Чилич минатата недела го освои турнирот во Санкт Петерсбург со победа во финалето над Типсаревич , а предходно беше загубил во финалето во Бејжинг од Бердих. Во добра форма е. Раонич оваа година беше на операција ,па по враќањето на теренот покажа знаци на предходната форма која ја имаше на почетокот од сезоната , ама сепак не направи ништо посебно. Има јак сервис , ама мислам дека Чилиц ќе успее да победи , очекувам и 3 сета исто , Раонич и кога победува и кога губи игра со над поени .
Ferrer - Pospisil under 19.5 @ 1.90 4/10
Ферер вчера беше одличен , со збриша Вердаско со 2:0 , моментално е рангиран како 5-ти на светот и најверојатно таму ќе остане пред почетокот на завршниот собир во Лондон , каде што и ќе игра .
Поспишил мене ме изненади со победата над Ишнер во првото коло , рангиран е ко 133-ти на светот , и нема некои посебно добри резултати. Кариерата му се состои воглавно од играње на Фјучерс и Чаланџер турнири , каде и нема некој посебен успех. 6:4 6:3 победа на Ферер е добитен тип.
Kamke - Kubot , Kamke -1,5 @ 1.80 3/10
Двојца просечни играчи , али Камке ми делува ко во подобра форма . Кубот нема ништонаправено во последните 4 месеци , додека Камке стигна до 1/4 финалето во Стокхолм.
Tipsarevic - Mayer 1 @ 1.90 3/10
Јанко зема 2 турнира , први во неговата кариера ( Куала Лумпур и Москва ) , стигна до финалето во Ст. Петерсбург каде загуби од Чилич со 2:1 и сега се наоѓа на 10-тата позиција со само 500 бода заостанување зад Фиш кој се повлече вчера од турнирот . ова преставува добра шанса за Јанко да се пласира на завршниот турнир во Лондон. Мада Мајер не е за потценување , затоа со мал/среден влог.