tufekciev
Барсa <3
- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 2.242
- Поени од реакции
- 802
Dortmund 1
Valencia 1
Arsenal 1
Barsa 2-2
APOEL GG
10 koef.
Ги тепаат Челзи на гости неможат дома еден гол на Марсеј да им дадат, да им ебам тоа умрената екипа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dortmund 1
Valencia 1
Arsenal 1
Barsa 2-2
APOEL GG
10 koef.
Само Арсенал.![]()
FT 3:0da ne znae nekoj nesto sto jas ne znam, na sto se dolzi rastot na koeficient na K Palas protiv Portsmunt.
inaku od mene denes
Milwall - Kovntri 1 1.75
Саутемптон - Петерборо 1-1&3+
Мој тип
Хаха добар ти е описов.Старото педофилчеЕпа ќе играт 0:0 коа оноа старото француско педофилче ми почнува со Сонг и Ремзи играчи со Championship квалитет ... чека до 70 минута за да почне да игра со прв состав .. У прво полувреме Ремзи да беше добра играч , Арсенал ќе водеше 2-3 разлика ... И мене само они ме поебаа ... ебати дено![]()
Toa pominaSingle: Aldersot 1
Tiket:
Arsenal 1
Dortmund 1
Barca 2
Celzi 2
Valensija 1
ps. И се ми ојт умов дека Арсенал нема да тепа против Марсеј. Таму еден шут, еден гол и тоа шо играше отворено Марсеј. Сега ќе игра сигурно позадтворено Марсеј и не се исплаќа за нив 1.50 коеф.
Ги тепаат Челзи на гости неможат дома еден гол на Марсеј да им дадат, да им ебам тоа умрената екипа...
Епа ќе играт 0:0 коа оноа старото француско педофилче ми почнува со Сонг и Ремзи играчи со Championship квалитет ... чека до 70 минута за да почне да игра со прв состав .. У прво полувреме Ремзи да беше добра играч , Арсенал ќе водеше 2-3 разлика ... И мене само они ме поебаа ... ебати дено![]()
Поебана вечер од оваја сум немал - Челси на еден ме сјеба ( 2+пол ) и Милан на друг ( двојка )
еве нешо за утре
Ајакс - Динамо З. - 0-2
Баерн-Наполи - ГГ
Бенфика-Базел- 1
Интер-Лил- 0-2
Реал-Лион - ГГ&3+
Ман.Јунајтед - Отелул - х-1
Виља - Сити - 3+
Na poluvreme se ok ajde da fatime nekoja para zs porto me skina denesTorino X-X 90%
Sao caetano 2/1 80%
Criciuma 1-X 65 %