Што е тоа абоминација? Суперхиро сленг некој?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од ова во никој случај не извлекувам АБОМИНАЦИЈА![]()
Си кажувам мое мислење за ситуацијата, не пишав другите што треба да прават.Абоминација Донев, е твојов обид на изигравање devil's advocate за се што тебе ти се свиѓа а на другите не. Истово го поминувавме и во Шерлок и во Гејм оф Тронс кај што се жалевме дека не ги бива последните сезони а ти ни менсплејнаше дека арни си се сезоните туку нас како фанови не не бива.
Истото и тука ќе го правиме сега, ајде 4 саати да траел првиот немало да го хејтаат, да не излезел тој какви ќе биле реакциите за овој, па само на хардкор фанови не им се свиѓал, па ти постираат слика од унаказен Кавил и очигледен продукциски фејл и викаш Јасно кажав(???) демек треба да си хардкор фан на ДЦ за да хејташ таков аматеризам од страна на студиото.
Дај жити се, ако нешто ти се свиѓа речи Ова ми се свиѓа кур ме боли што мислите вие, а не тука си се фатил ко Хурин за абоминација не убедуваш дали некој филм требало или не требало да се хејта.
Superman The Red Son го гледај, добар е. Што би било кога Супермен место во Канзас би паднал во Совиет Рашн.DC цртаниве што ги спомињате многумина ми ги фалат, али не сум глеал сеуште ни еден
DC цртаниве што ги спомињате многумина ми ги фалат, али не сум глеал сеуште ни еден
Domasno:DC цртаниве што ги спомињате многумина ми ги фалат, али не сум глеал сеуште ни еден
Teen Titans Go! мене не ми се свиѓа многу е детска, и анимацијата е многу лоша, т.е. не е серијата намената за возрасни, апла детска серија е.Animated Series имам гледано нешто и игра за Game Boy имав.
Автоматски споено мислење:
Teen Titans Go исто имам скоро гледано (не дека сум сакал, него морало тоа да иде у моментот на тв)
И ова може бонус за плус поени.Domasno:
![]()
Batman: The Animated Series (TV Series 1992–1995) ⭐ 9.0 | Animation, Action, Adventure
23m | TV-PGm.imdb.com
![]()
Bonus za plus poeni:
![]()