Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Spider-Man: No Way Home Arrives in theaters on December 17, 2021. 4 March 2022 because of the COVID-19 pandemic. 2 June 2022 because of the COVID-19 pandemic September, 3rd, 2022, exclusively on Disney+!
Автоматски споено мислење:

Инаку Shang Chi, Black Widow и Eternals треба да излезат пред Спајди а немаат уште никаква информација, слики, трејлери па и 100% датум.. интересно.

Да очекуваме значи трејлер за Спајди наскоро. Ако е стварно со универзумите..ме интересира дали во ВандаВижн ќе биде објаснето нешто или сепак сите шпекулации за мултиверсот во Спајди ќе паднат во вода (или пак, трета опција, мултиверсот ќе започне во Спајдермен филмов)

Spider-Man: No Way Home Arrives in theaters on December 17, 2021. 4 March 2022 because of the COVID-19 pandemic. 2 June 2022 because of the COVID-19 pandemic September, 3rd, 2022, exclusively on Disney+!
Автоматски споено мислење:

Инаку Shang Chi, Black Widow и Eternals треба да излезат пред Спајди а немаат уште никаква информација, слики, трејлери па и 100% датум.. интересно.

Да очекуваме значи трејлер за Спајди наскоро. Ако е стварно со универзумите..ме интересира дали во ВандаВижн ќе биде објаснето нешто или сепак сите шпекулации за мултиверсот во Спајди ќе паднат во вода (или пак, трета опција, мултиверсот ќе започне во Спајдермен филмов)
Од порано кажаа дека “Мултиверс сагата“ ќе биде 3-part story arc - Почнува со Ванда-Вижн, па Спајдермен-3 ии кулминација во Доктор Стрејнџ-2 (кој ќе биде уствари на “End Game“ левел за фејз-4 филмовите).

Спојлер - Досега М од Мултиверс не видовме во ВандаВижн, многу прашања се неодговорени и верувам дека финалето оваа недела ќе се заврши со голем клиф хенгер. Wanda will broke reality ии Стрејнџ ќе се појави како камео на крај за да ги земе стварите во свои раце. Притоа земајќи ја и Ванда со себе нели, бидејќи двајцата ќе бидат главни фаци во неговиот филм.

За Спајдермен-3 веќе нема никакви тајни дека е Мултиверс приказна и ќе излезе пред Нова Година. Потврдени се Ендру Гарфилд, Тоби Мегваер, Кирстен Данст, Ема Стоун (мислам), Џејми Фокс, Алфред Молина и т.д. Последиците од ВандаВижн ќе се преточат директно во Спајдермен-3, плус тоа Стрејнџ ќе му биде ментор фигура на Спајдермен овојпат и ќе има удел во приказната.

И за крај во Доктор-Стрејнџ двојката - Тој и Ванда ќе ги решаваат сите глупости од нејзината серија и Спајдермен-3. Таму и шуто и ругато ќе видиме, се' е фер гејм и мислам дека е најреална опција за да ги претстават мутантите..

Ако добро разбрав, на Снајдер материјалот му е од овој постоечкиов Џастис Лиг, само тој го монтира по негово и доснимува нешто?

Кога ќе можеме точно да го гледаме ние на HBO Go на 18 март, со оглед на тое дека не пишува точен час?

Некој инфо, @Zlatikevichius мејби? :vozbud:
Немам HBO Go, момебтално, но за филмов би се претплатил.
Друже, абе каков саат на HBO GO бараш? Тоа ти е streaming service, го поставуваат филмот и серијата и саатот кога ќе ги гледаш после ти си го бираш. :facepalm:

Друже, абе каков саат на HBO GO бараш? Тоа ти е streaming service, го поставуваат филмот и серијата и саатот кога ќе ги гледаш после ти си го бираш. :facepalm:
А бе му држи вода прашањево. Премиерно ќе се дава филмов на ист датум низ цел свет.
Е сега, дали сите земји ќе го добијат филмот во ист термин во исто време..или секоја земја ќе може од 8 сабајле да го гледа во својата земја, па со тоа некои земји ќе го добијат филмот пар саати пред другите?

Миииислам, дека Нетфликс го прави ова првото, по америчко време се водат па некои серии имаат премиери пример во 2-3 саат по МКД време попладне наместо да бидат достапни уште од 8 сабајле.

А на пример за Плејстејшн/ХБокс е обратно, кога ќе дојде 12 саат (полноќ, почеток на нов ден) можеш да ја играш играта премиерно, па така на пример има разлика од 2-3 саати кога еден дел од САД ја игра играта со друг дел од САД

Убаво прашува он еве како ке биде

1614899304129.png

А бе му држи вода прашањево. Премиерно ќе се дава филмов на ист датум низ цел свет.
Е сега, дали сите земји ќе го добијат филмот во ист термин во исто време..или секоја земја ќе може од 8 сабајле да го гледа во својата земја, па со тоа некои земји ќе го добијат филмот пар саати пред другите?

Миииислам, дека Нетфликс го прави ова првото, по америчко време се водат па некои серии имаат премиери пример во 2-3 саат по МКД време попладне наместо да бидат достапни уште од 8 сабајле.

А на пример за Плејстејшн/ХБокс е обратно, кога ќе дојде 12 саат (полноќ, почеток на нов ден) можеш да ја играш играта премиерно, па така на пример има разлика од 2-3 саати кога еден дел од САД ја игра играта со друг дел од САД
Убаво прашува он еве како ке биде

Прегледај го приврзокот 286697
Не прашува он убаво и прашењето му држи вода само ако укапираш дека дечкото не знае дека HBO и HBO GO се 2 различни работи.
Џабе се тегне дискусијата кога ќе го има на торент побрзо отколку што би го имало кај нас отколку да кажеш кекс.

161713062_10165328205320436_3405381990583452201_o.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom