Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Најбоља ми е сега целата таа shill access media, која беше инструирана (од WB ваљда) да вика дека има доверливи информации според кои не постои вакво нешто.

Срање работава, цел ден сум на работа, изгледа треба да вечер да чекам....

Реално не беше лош, далеку подобар од првиот филм, само мнооооогу долг.

Реално не беше лош, далеку подобар од првиот филм, само мнооооогу долг.
Ептен развлечено.

тоа ти е да гледаш реприза од уткамица, само надополнета со пристигање на тимовите па соблекувална ефекти лежечка камера како облекуваат копачки ова она, и да кажеш wow што беше ова хехе

тоа ти е да гледаш реприза од уткамица, само надополнета со пристигање на тимовите па соблекувална ефекти лежечка камера како облекуваат копачки ова она, и да кажеш wow што беше ова хехе

Секако си го изгледа ти новиот материјал од трејлерите, не знам шо замараш дополнително. хехеххехехе

Епа не е баш така, реално има добри причини зашто ова е подобар филм од претходниот.
Освен дополнителниот материјал, сцените се подобро наместени што овозможуваат подобар тек да има самото дејство во филмот и да не го прави конфузен како првиот дел.
Крајот е исто така подобар од првиот дел, што остава простор конечно универзумов на DC да има некаква насока и поента.
Единствено што не ми се свиѓаше беше што е премногу долг, ма да можеби мораше да биде толку долг за да бидат појасни некои работи и не ми се свиѓаше Џокерот, дијалогот му беше добро напишан ама интерпретацијата од страна на Џаред Лето ич не ми се свиѓаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom