- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Wolverine is back!
@Sawyer88 - И тебе ти личи на Ivan Ooze?
Јас држам оптимизам затоа што ми се допаѓа актерот како глумел во други прилики, и сметам дека има простор за квалитетна изведба со него на платно. Али ќе видиме, не мора да значи дека квалитетен актер се што ќе му се даде може да го претвори во злато.
Хаха, да, баш на Ooze мислев.
Добар е Ајзак, многу потценет актер е, а има одиграно добри улоги. Да се надеваме дека ќе има добра изведба па ќе го подзаборавиме смешниов изглед.
Кој лик
![]()
Греота е шо ова човече им слипнало на Дизни и Марвел .. Фокс прво им ја украде идејата, а потоа и им го уби ликот (фигуративно и буквално) со кичн сцената. Нема простор за втор Куиксилвер покрај овој, дефинитли.
Лошо е иначе што нема ни од далеку толку хајп, колку што е потребно за Х-Мен. Со овој филм ја заокружуваат трилогијава. За Дедпул се мелеше уште пред Нова Година, а за ова сега e малтене штама. Марвел ги убива во поим мислам со промото на CW - early screenings извадија уште пред 2 недели, прессот полуде, од овој викенд почнуваат проекциите низ западна Европа, другата недела е премиерата во САД, па дур дојде во Кина/Јапан/Кореа и додека да поминат базот, реакциите и џизовите по него, премиерата на Х-Мен веќе ќе биде тука.
Се плашам дека Х-Мен на крај може да испадне филм со најниска заработувачка, од супер-херојскиве. Покрај сенката во која што паднаа од CW, ќе влезат и во озбилна конкуренција за бокс-офис ќешот со пар интересни филмови кои што ќе излезат баш тој период и ќе привлечат доста пажња (Angry Birds, Alice: Through the looking glass, Teenage Mutant Ninja Turtles-2, Warcraft, Now You See Me-2 etc). Лично мислам дека за вториот дел на Нинџа Желките има повеќе хајп моментално, него ли за Х-Мен ..![]()
Don't get me wrong, не спорев дека на Х-Мен му фали фан база. Ти ги сакаш Х-Мен, ставам и јас потпис одма под тебе - фан сум на оригиналната трилогија, Џин беше свака чаС во тие филмови #ЈебешВолверина, ја обожавам оваа втора приквел трилогија шо ја прават, цртанот од 90тите беше екстра, стриповите им се здрави, па дури и Волверин-2 го сметам за потценет филм од широката маса. Општо земено, Х-Мен ми се кул и би требало на сите да им бидат.Нема врска, мисла дека Х-Мен имаат веќе доволно фанови кои го исчекуваат филмот, ете јас уште немам гледано ни трејлер за да не ми се расипи нешто.
middle finger to BvSYou have a metal arm? That is awesome dude!!
Spidey vs Winter Soldier...