Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Don't get me wrong, не спорев дека на Х-Мен му фали фан база. Ти ги сакаш Х-Мен, ставам и јас потпис одма под тебе - фан сум на оригиналната трилогија, Џин беше свака чаС во тие филмови #ЈебешВолверина, ја обожавам оваа втора приквел трилогија шо ја прават, цртанот од 90тите беше екстра, стриповите им се здрави, па дури и Волверин-2 го сметам за потценет филм од широката маса. Општо земено, Х-Мен ми се кул и би требало на сите да им бидат.

НО, муабетот ми беше дека филмот факат се соочува со два големи проблема кои што можат сериозно да го погодат. Како што пишав погоре - Во маркетиншка магла влегоа на месец дена до премиерата поради CW од една страна (мањак на хајп има дефинитивно), и од друга страна во заебана конкуренција ќе влезе со останатите летни блокбастери кои што ќе излезат баш тој период. Мене ќе ми биде ептен мило филмот да растури, преку една милијарда дај Боже да собере .. Али недвојбено е дека овие две ситуации ќе го кочат.
Изгледа размислуваат дека Х-Мен веќе има голема фан база и не мора да трошат толку пари за маркетинг како за Дедпул. Дури сме на муабет за Х-Мен, има студиото некаков проблем со Џенифер Лоренс? Премногу пасивна е во Х-Мен серијалот, ја нема да даде интервју, со промотивните видеа и слики ја нема, како сосила да е во филмот. И тоа игра улога во маркетингот, Роберт Дауни и Рејнолдс прават одличен маркетинг како ѕвезди за нивните филмови.

Дури сме на муабет за Х-Мен, има студиото некаков проблем со Џенифер Лоренс? Премногу пасивна е во Х-Мен серијалот, ја нема да даде интервју, со промотивните видеа и слики ја нема, како сосила да е во филмот.
Јавен бојкот ..
tumblr_mtzmeqC16Z1qcga5ro1_500.gif

^^ Ова ќе бидам јас за два месеци во киното ако апокалиптичниот Имотеп ја задави до смрт на Кетнис во сценава .. Уствари не, друг филм беше тоа ... Ааааамм Мистик ДА, ми текна. Или па ја уништи на било кој друг начин, битно да не извлече жива глава. Преку стап на сите им дојде веќе Џеј-Ло со изјавите дека не можела да го поднесе синиот боди-пејнт на врз неа и едвај чекала да се заврши трилогијава за да ја напушти улогата. Џубре. Шо се нафаќаш на улогата тогаш мори!? А? Ааааааааа?? :mad:

Ццццц кога ќе ми текне само Ребека Ромејн колку беше моќна како Мистик во првата трилогија .. Ееххххххххх времиња.

^Супер им се цртаните на ДЦ последниве години. Прв Р-рејтед анимиран филм ќе им биде овој. Зек Снајдер и компанија нека учат. This will be a whole new level of creepy & crazy :aplauz:

Последно уредено:
Елизабет Олсен издоминирала вчера на ред-карпет премиерата на 'Civil War' во Англија. Кеп човече :vozbud::vozbud: вратот во лонгета му е денес гарант ..
1280_chris_evans_elizabeth_olsen_cleavage_getty_524581962.jpg

1280_chris_evans_elizabeth_olsen_cleavage_getty2_524581686.jpg

:love::love::love::love: #ПобичеИхСве
Elizabeth-Olsen-CapAmerCivilWar-Premiere_9.jpg
:pos: Има и што да гледа.Инаку Ендорфинус не е лошо да напишеш нешто и за Wonder Woman како што напиша за Black Panter.Мислам ако сакаш де,имаш познавање од тие работи . позз.

Елизабет Олсен издоминирала вчера на ред-карпет премиерата на 'Civil War' во Англија. Кеп човече :vozbud::vozbud: вратот во лонгета му е денес гарант ..
1280_chris_evans_elizabeth_olsen_cleavage_getty_524581962.jpg

1280_chris_evans_elizabeth_olsen_cleavage_getty2_524581686.jpg

:love::love::love::love: #ПобичеИхСве
Elizabeth-Olsen-CapAmerCivilWar-Premiere_9.jpg
Имаше јак caption за сликава. "Chris Evans caught looking at the Olsen twins" :D

Вчера го гледав Дедпул и ми е онака како филм, како фаца е презаебан, презабавен и многу интересен за гледање.

Ама во цел филм имаше премалце карактери, и тоа ми сметаше доста.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Пола да им се добри на DC филмовите како што им се анимираните ќе прават парче!
Ова ќе биде лудница. :vozbud:

Фан-тас-тич-но. :cuc: Не сум знаел дека спремаат анимација за The Killing Joke. Ова им е одличен потег, сите легендарни Бетмен стрип приказни да добијат анимирана верзија. Прво The Dark Knight Returns, па ова. Да се надеваме следно ќе биде Batman: Hush.

Осврт на Civil War
Never in my life has such corruption been so blatant. After seeing this movie, it has become so clearly obvious that Marvel must be paying film critics. It was literally "let's have them fight. just make up the reason because 95% of the audience just wants to see them fight and doesn't care about the plot" (which is probably true). It's literally Batman Vs. Superman that takes less risks. Either movie critics fucking hate BvS/DC, or they are paid by Disney. This matter must be investigated seriously and I will not stop making threads about it on here and every other movie related forum on the internet
Plot
>let's fight because muh collateral damage
Sounds really similar to what a recent capeshit movie did that got them a 27% on RT.

Visuals:
>pew pew pew CGI/stunt double fighting moves, moves that would cause humongous blood splatters and violence imagery in real life dumbed down to just keep it PG, it looked fucking ridiculous, almost as sad as the old Batman show that just say POW! in the camera during an act of violence. This is actually sadder considering they put so much technology to make a very elaborate fighting sequence and then ruin it with an unrealistic result of the thug peacefully laying on the ground with no visible injury
>N64-esque CGI

Acting
>Kek
When Paul Rudd is the most convincing actor in a movie, you need to really fucking check yourself.

Political Correctness
>the blatant affirmative action inclusion of 1 black guy on each side in the fight sequences is comical

After seeing this movie I am devoting my life to machine learning/artificial intelligence research to contribute to the achievement of superintelligence, awakening Ultron in real life but with no Avengers to stop him from destroying this fucking cunt scab of a planet.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom