Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување

Мислам македонкава ја има во пар сцени ама не сум сигурен дали е она
Автоматски споено мислење:

Иначе филмов..мех, не ми праи мерак трејлеров, ама не значи тоа ништо.

Таскмастер уште не е revealed кој го глуми и ваљда ќе биде reveal-от во филмот.

Најавен беше

Тони Старк дека ќе биде во филмов ама го нема во трејлеров.

ова нема врска со Таскмастер, онака зборам само

Акцентиве се :повраќаница:

СкарЏо батали филм во кој што требаше да глуми жена што станува маж (или маж што станува жена, не знам што конректно) поради притисок дека не е тоа што треба да го глуми (жена е, 50% е точно сепак со улогата)

Ама битно глуми русинка иако е Американка/Скандинавка (0% точно со улогата)

Мислам македонкава ја има во пар сцени ама не сум сигурен дали е она
Автоматски споено мислење:

Иначе филмов..мех, не ми праи мерак трејлеров, ама не значи тоа ништо.

Таскмастер уште не е revealed кој го глуми и ваљда ќе биде reveal-от во филмот.

Најавен беше

Тони Старк дека ќе биде во филмов ама го нема во трејлеров.

ова нема врска со Таскмастер, онака зборам само

Акцентиве се :повраќаница:

СкарЏо батали филм во кој што требаше да глуми жена што станува маж (или маж што станува жена, не знам што конректно) поради притисок дека не е тоа што треба да го глуми (жена е, 50% е точно сепак со улогата)

Ама битно глуми русинка иако е Американка/Скандинавка (0% точно со улогата)

Да, Македонката е.

• Вау
Reactions: Syn
иако субјективно ми е мислењето, Birds of prey беше мн подобар од очекувањето.
формулата 0 информации + ниски очекувања + не замарање е еднакво на забавен филм со добра хемија меѓу актерите.
Еван беше слаб ама мислам дека поради сценариото страдаше ликот.
кул филм.

Ништо не видовме од Black Mask. :place:
Единствено тоа беше слабост на филмот, другото беше се топ.

Birds of Prey беше чист промашај, и на ептен кратко зашто ме мрзи да пишувам ќе го образложам моето мислење.

Сторителингот беше ужасен.

Филмот на моменти, особено во акционите сцени, делуваше на музички спот.

Со дел од ликовите се запознавме многу оскудно иако беа главни ликови во филмот и не беше понуден никаков инсајт во нивните карактери и позадини.

Во филмот се референцираат ликови коишто немаме поим кои се.

Премногу непотребна нарација и иритирачки тајмџампс.

Се на се, сметам дека филмот имаше најголем проблем со изведбата, и доколку беше во рацете на поискусен режисер ќе беше далеку подобар од тоа што е.

1583882530348.png

1583882564634.png

1583882776592.png

1583882746431.png

1583882696238.png

JMaWq6t1xXPc_HgZqgdplIUsd9WkkmZZnThemqjElxmO37bgMeTzYapfeKiT0bArLh43KJF8S961Bv20gFq9FkY13eSU2BXg5CWAhcrAIPdw7ATNbjgrdK-2CH8RIl5SPOUCKPrBCFI

I will LITERALLY cut 2 оценки од филмов ако не дадат логична причина зошто има црнкиња во редовите на руската тајна служба
Пер не зезај, у цел филм руси (глумени од се освен од Руси) ќе зборат на англиски дури и кога се сами дома и си јадат... ти за ова се фати :D
Тајна служба се, да ги збунат :P

Никој не очекува црнец да работи за Русија?Уел тинк аген! Ноубади експектс тхе ебони инкуизишн!

А башка и не знаеме дали ќе бидат руси? Можда ќе сменат бекстори на ликот..од кај знаеме што ќе им текне :icon_mrgr:

Вчера го пуштам Superman : Red Son...добро, не им е срам на DC у 2020та да се шлепаат со онаква крш едноставна анимација ни детаљи ни флуидност....ликовине кога се движат се нишаат како да скокаат од една на друга нога :lolzz::facepalm:....и оние краткине со Супермен од таму почеток на 40тите изгледаат подобро...:sramezliv:

И Флеш е жена сеа.
Марвел и DC се отидени у курац. Не дека нешто пред тоа беа кој знае што. Одувек целата таа костимирана- ко-кловн-супер-херој работа, ми била шундикава, али ова се други нивоа на одвратност.

И Флеш е жена сеа.
Марвел и DC се отидени у курац. Не дека нешто пред тоа беа кој знае што. Одувек целата таа костимирана- ко-кловн-супер-херој работа, ми била шундикава, али ова се други нивоа на одвратност.

Во кој филм е жена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom