wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 20.194
- Поени од реакции
- 35.452
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Benedict ke razvali. Ista faca ko stripovite e! Spot on!
Inaku od Civil War post credits bile slikite vikat.[/quote
Па нишо чудно и таму се очекува да се појави.Benedict ke razvali. Ista faca ko stripovite e! Spot on!
Inaku od Civil War post credits bile slikite vikat.
. Чиниш за 360 степени ќе го свртат и редефинираат филмот. Боже драги, како прво ги имаш Харли и Џокерот во ист филм - треба да си инбред да ја утнеш. Второ, и да успеат на некој си генијален начин да го промашат, филмот пак ќе направи грдни пари, исто како BvS, исто како и секој нареден филм што ќе го избацат WB од ДЦ Универзумот. Стриповски адаптирани филмови се ова, кучињата си лаат, пајтонот со врви. Лова до крова!
и два пати ме гледаа чудно
И имам логика to back it up...праваат муабет за гордиевиот јазол.....иде делче од македонска песна.....што уствари е првично грчка песна (ама има разлика од нашата и нвината верзија на песната иако музиката у рефренот е иста)...Дајана го има знамето од Кутлеш на штитот у WW филмот....
Според мене ништо слично нема со Watchmen, Зек Снајдер обично претпочита добра нарација во неговите филмови, а storytellingot т.е тој наративен дел во BatvsSup е катастрофа, не е постигнат темен/"rotten"/депресивен тон како каj Watchmen или Sucker Punch пошо брзаа со акцијата да напраат поголем и поголем бум за публиката... на крајот дури ужасно напорен беше.I loved Watchmen

-
- Еве слики и од Mads Mikkelsen, кој што ќе го глуми негативецот во филмот (не е објавено за кој лик станува збор). Hopefully ќе остави појак печат, од предходниците ..

Ова е само заради критичарите шо сметаат superhero movie=funny and entertaining.
Ова е само заради критичарите шо сметаат superhero movie=funny and entertaining.
WB ќе заеби пак работа само заради парите.